Ελεονώρα Μελέτη – Αποχώρησε από το «Mega Καλημέρα»: «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

Must Read

Χωρίς την Ελεονώρα Μελέτη έγινε σήμερα η έναρξη της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Θανάσης Πάτρας, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκπομπή, η παρουσιάστρια, λόγω της υποψηφιότητάς της στις ευρωεκλογές, δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο πλατό του Mega.

«Την καλημέρα μας, τα φιλιά μας. Είμαστε εδώ και εδώ θα είμαστε για τις επόμενες 15 ημέρες με την ωραία παρέα μας και την φιλική μας συντροφιά. Να πούμε ότι σήμερα η Ελεονώρα μας δεν θα είναι μαζί μας λόγω του ΦΕΚ, που προέκυψε για τις Ευρωεκλογές, δεν θα εμφανίζεται για τις επόμενες ημέρες στην εκπομπή. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει έκπληξη, θα είναι εδώ μαζί μας μέσω Skype. Όλα τα υπόλοιπα θα παραμείνουν τα ίδια», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.




«Σεβόμενη τις οδηγίες του περιορισμού, σήμερα βγήκα για να σας αποχαιρετήσω, γιατί εχθές ήταν λίγο… Δεν το ξέραμε. Κλείσαμε την εκπομπή χωρίς να αποχαιρετήσουμε και το τηλεοπτικό κοινό, που το θεωρώ άκομψο και άδικο και γι’ αυτό είπαμε μία τελευταία φορά να εμφανιστώ για να κάνω το δικό μου άτυπο φινάλε», είπε η Ελεονώρα Μελέτη μέσω ζωντανής σύνδεσης.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την απόφασή της, τόνισε πως: «Συστήνομαι στον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Βρίσκομαι στο επίκεντρο μίας “επίθεσης” που εγώ δεν τη ζω, γιατί συμβαίνει σε έναν μικρόκοσμο από τον οποίο εγώ απέχω τα τελευταία χρόνια πολύ συνειδητά. Επομένως, δεν φτάνουν σε μένα οι κραδασμοί, δεν τους αντιλαμβάνομαι. Δεν είναι κάτι που με αγγίζει και με αφορά, μένω προσηλωμένη στον στόχο μου».




Για την πρόωρη αποχώρησή της από την εκπομπή μίλησε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου αποκάλυψε πως: «Αν δεν εκλεγώ, δεν θα ξεκινήσω να κάνω καριέρα πολιτικού», ενώ για το αν θα συνεχίσει τα τηλεοπτικά της καθήκοντα δήλωσε: «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη σίγουρα, αλλά ακόμα δεν ξέρω τι και πώς για να σας ανακοινώσω. Βασικά και να ήξερα, προέχουν άλλα πράγματα».

«Ο σύζυγός μου είναι της άποψης να κάνεις πάντα αυτό που λέει η ψυχή σου», είπε για τις συμβουλές που δέχεται από τον Θοδωρή Μαροσούλη.

«Δεν το αντιμετωπίζω ως πολιτική. Η προσέγγισή μου είναι ανθρωπιστική – κοινωνική. Δεν είμαι πολιτικός, είναι η ατζέντα η συγκεκριμένη που με βάζει να κάνω αυτή την προσπάθεια. Η πολιτική θα μπει εάν εκλεγώ και θα πρέπει να την ασκήσω», κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This