Κατερίνα Καινούργιου – Ανδρέας Μικρούτσικος: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου

Έκπληκτη η παρουσιάστρια! «Τόσα χρόνια μού λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες»

Must Read

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί πλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας επισημοποιήθηκε το τηλεοπτικό διαζύγιο του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Κατερίνας Καινούργιου.

H δημοφιλής παρουσιάστρια για πρώτη φορά εκφράστηκε με αιχμηρά σχόλια για τον πρώην συνεργάτη της. Το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν η συνέντευξη Μικρούτσικου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Κώστα Τσουρού στο Mega. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε, μεταξύ άλλων: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος “καβαλάρης” της αυτοαναφορικότητας, αυτό της κάνει κακό. Η Κατερίνα συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που γράφουν στα social media για εκείνη. Η συνεργασία μου με την Κατερίνα Καινούργιου σταματάει φέτος το καλοκαίρι, εκτός αν δεν με θέλουν άλλα κανάλια ή για λόγους βιοποριστικούς πρέπει να συνεχίσω εκεί».

Ακολούθησε η Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας: «Με πήραν οι γονείς μου ύστερα από αυτή τη συνέντευξη και μου είπαν “γιατί γίνεται αυτό συνέχεια; Γιατί συνέχεια σε αποδομεί; Γιατί συνέχεια μιλάει αρνητικά για σένα; Γιατί συνέχεια σου επιτίθεται; Του έχεις κάνει κάτι;”. Ειλικρινά είμαι σε σοκ διότι δεν πίστευα, όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη, ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα από δω και από εκεί. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί και μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες. Ειλικρινά σας μιλάω, δεν έχω απαγορεύσει στον Ανδρέα να πει τη γνώμη του και να προσβάλει τον Γιάννη, τη Χρύσλα, τον Γρηγόρη ή εμένα. Και πάλι λέγαμε πως σεβόμαστε έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πορεία, που είναι μεγαλύτερος στην ηλικία και από τον πατέρα μου και να τον αφήνουμε να πει τη γνώμη του. Με έχουν πάρει κυρίες της ενημέρωσης και μου έχουν πει “πώς επιτρέπεις σε αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει έτσι για εμάς;”. Ακόμα και όταν ένιωθα να πνίγομαι, τον έβαζα πάνω από όλα. Οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι τους μεγαλυτέρους και τους ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία. Ακόμα κι όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα και μια ένταση, που πολλές φορές οφειλόταν σε αυτό, εγώ έσκυβα το κεφάλι και έλεγα ότι ο Ανδρέας ξέρει καλύτερα. Ακόμα και σε ένα σκηνικό που έχω μετανιώσει πάρα πολύ, το οποίο αφορούσε τη Φαίη Σκορδά και έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην κοπέλα, ήταν επειδή ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε αυτό που ήθελα να πω και με έφερε εκτός εαυτού».




Υστερα από αυτό ο Μικρούτσικος με μήνυμά του προς τον Γιώργο Λιάγκα ανέφερε το παρασκήνιο της ρήξης και επιβεβαίωσε το φινάλε της επαγγελματικής του σχέσης με την Καινούργιου, με τον Λιάγκα να του λέει live «σε θεωρώ κορυφαίο, αλλά στην περίπτωση της Καινούργιου έκανες φάουλ».

Βαρύ κλίμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα μεταξύ των δύο παρουσιαστών ήταν ιδιαιτέρως βαρύ από την αρχή της σεζόν και επιδεινώθηκε ραγδαία στην πορεία. Πολλές φορές στελέχη της Barking Well Media από τον επικεφαλής των ψυχαγωγικών εκπομπών Θέμη Μάλλη έως και τον ίδιο τον Νίκο Κοκλώνη αναγκάστηκαν να παρέμβουν με πυροσβεστικό ρόλο για να πέσουν οι τόνοι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέχρι το τέλος της σεζόν συνεχίζει στην Barking Well Media, ενώ είναι βέβαιο πως από την επόμενη σεζόν θα έρθουν ριζικές αλλαγές στο πάνελ της «Super Κατερίνα». Ο μόνος βέβαιος αυτή τη στιγμή όσον αφορά το πάνελ είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ όλες οι άλλες θέσεις θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This