Survivor: O James πήρε την μεγάλη απόφαση και αποχώρησε – Τα «παιχνιδάκια» της Χρύσας με τον Φάνη

Η ομάδα που κέρδισε την τέταρτη ασυλία αλλά και το μεγάλο έπαθλο!

Must Read

Η περιπέτεια του πατέρα του James, όπως είναι λογικό έχει επηρεάσει τον παίκτη της μπλε ομάδας γι’ αυτό και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον βγάλουν στον τάκο, προκειμένου να αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να παραμείνει στο Survivor ή όχι.

«Μετά από δέκα εβδομάδες ήρθε η ώρα να βγω και εγώ στη μονομαχία, βέβαια είναι λίγο διαφορετική γιατί είναι από δική μου απόφαση. Τα παιδιά δεν ήξερα τι να ψηφίσουν, πριν μπουν στο συμβούλιο τα έπιασα και τους είπα να ψηφίσουν εμένα, γιατί θα μου δώσουν το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω. Αν θέλω να παραμείνω εδώ ή να αποχωρήσω.

Ακόμα η αλήθεια είναι ότι δεν έχω επεξεργαστεί την πληροφορία που έλαβα. Έχω πολλές ώρες μπροστά μου να κάτσω να σκεφτώ και να αποφασίσω εάν θέλω να αποχωρήσω ή να παραμείνω στο παιχνίδι και να το πάω ως το τέλος», εξήγησε James Καφετζής στο προσωπικό του que.




Μεγάλη ημέρα ήταν η χθεσινή για τις δύο ομάδες αφού εκτός από την τέταρτη ασυλία έπρεπε να «παλέψουν» και για ένα μεγάλο έπαθλο.

Τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι ξύπνησαν με διάθεση νικητή και ο Φάνης μάλιστα, με αρκετή έπαρση θα μπορούσε να πει κανείς, τόνισε πως εκείνος και η ομάδα του θα νικούσαν τον χθεσινό αγώνα καθώς θεωρεί πως είναι καλύτεροι από τους κόκκινους.

Στην συζήτηση με τους συμπαίκτες του επενέβη η Κατερίνα Δαλάκα κι έτσι δημιουργήθηκε μεταξύ τους ένα beef.

Φάνης Μπολέτσης: Καλά, έχω τρομερή όρεξη σήμερα για το έπαθλο, θα τους κάνουμε όπα. Θα αφήσουμε πίσω τη χθεσινή κακή ημέρα γιατί αν δεν κάνω λάθος, δεν νομίζω ότι με ακούνε τα παιδιά από απέναντι αλλά στις ασυλίες είναι 5/2; Πόσο είμαστε;

Κατερίνα Δαλάκα: Κάτι άκουσα για όπα…Για εμάς λές; Για ποιον λες;

Φάνης Μπολέτσης: Συνήθεια είναι, συνήθεια που έγινε λατρεία

Κατερίνα Δαλάκα: Ααα θα χάσεις!

Φάνης Μπολέτσης: Όχι, 5/2 είναι Κατερινάκι!

Κατερίνα Δαλάκα: Παιδιά, ξυπνήστε τον λίγο γιατί κοιμάται ακόμα. Είναι πρωί…

Φάνης Μπολέτσης: Τώρα μετά από αυτήν την κακή παρένθεση μπορούμε να συνεχίζουμε να λέμε τις κουβέντες μας σαν μια ομάδα δεμένη. Κακή παρένθεση ήταν η ήττα και η Κατερίνα που ήρθε εδώ να μας ενοχλήσει…Δεν τη βλέπουμε!




Η επιθυμία των δύο ομάδων να κερδίσουν τον χθεσινό αγώνα ήταν τόσο έντονη που προκλήθηκαν εντάσεις. Η Σταυρούλα ξέσπασε κατά της Δαλάκα γιατί ένιωσε ότι την έσπρωξε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

«Ευχαριστώ για την σπρωξιά, ρε! Να ‘σαι καλά» φώναξε αρχικά η παίκτρια των Μπλε για να αναρωτηθεί «ορίστε;» η παίκτρια των Κόκκινων και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος μεταξύ τους.

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ευχαριστώ για την κλωτσιά!

Κατερίνα Δαλάκα: Σου έδωσα κλωτσιά;

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ναι, όχι δεν το είδες.

Κατερίνα Δαλάκα: Σοβαρέψου.

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Σοβαρή είμαι.

Κατερίνα Δαλάκα: Σοβαρέψου κορίτσι μου.

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Είμαι πάρα πολύ σοβαρή.

Κατερίνα Δαλάκα: Αν κέρδιζες δεν θα σε πείραζε.

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Όχι, θα το έλεγα κι αν κέρδιζα.

Κατερίνα Δαλάκα: Εκεί πάνω και συ με έσπρωξες, κορίτσι μου;

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Που σε έσπρωξα κορίτσι μου; Σε ποια διασταύρωση; Που σε πέρασα, στο έρπην;

Κατερίνα Δαλάκα: Εντάξει, δεν πειράζει. Καλά, έλα, ηρέμησε. Ξεκουράσου και έλα να ξαναπαίξουμε.




Η σιγουριά όμως «έφαγε» τον Φάνη αφού την ασυλία αλλά και το μεγάλο έπαθλο, κέρδισαν οι κόκκινοι.




Εκτός όμως από τις εντάσεις υπήρξαν και και κάποιες τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε δύο παίκτες…

Ο λόγος για τον Φάνη και την Χρύσα οι οποίοι εθεάθη σε πιο χαλαρές στιγμές μακριά από την κάμερα και φάνηκαν να είναι αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο Σταμάτης στο προσωπικό του que όπου είπε χαρακτηριστικά πως: «Είδα Φάνη και Χρύσα να κάνουν… παιχνιδάκια».




Ήρεμα κύλησαν τα πράγματα στο συμβούλιο του νησιού και οι μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμη έναν συμπαίκτης τους.

Ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Θοδωρής Τουρκογεώργος ο οποίος θεωρεί πως: «Αγωνιστικά είμαι πιο κάτω από τα υπόλοιπα παιδιά».




Έτσι λοιπόν οι τέσσερις παίκτες μπήκαν δυναμικά στον αγώνα για να εξασφαλίσουν ακόμη μία εβδομάδα στο reality επιβίωσης. Ο James όμως αποφάσισε να παρατήσει τον αγώνα πριν τον τελικό του πόντο και να αφήσει τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να κερδίσει.




«Η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα, δεν θα έβαζα τα χρήματα και την εμπειρία πάνω απ’ αυτό», τόνισε ο πρώην παίκτης του Survivor.




«Με όλα τα παιδιά γίναμε μια ωραία παρέα και δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις. Μέχρι και με τον Αλέξη Παππά ήρθαμε πιο κοντά και ειδικά την τελευταία εβδομάδα. Λάθη όλοι κάνουν αλλά οι πράξεις είναι αυτές που δείχνουν αργότερα τι άνθρωπος είναι ο καθένας» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This