Survivor: Μπερδεμένος ο James! Τι ζήτησε από τους συμπαίκτες του; – Ο 3ος υποψήφιος

Η περιπέτεια του πατέρα του James έχει επηρεάσει όλους τους παίκτες του Survivor!

Must Read

Σε σοκ είναι ακόμη ο James Καφετζής μετά την αποκάλυψη ότι ο πατέρας του παραλίγο να χάσει την ζωή του, όταν το σκάφος με το οποίο ταξίδευε, ναυάγησε καταμεσής του Ειρηνικού ωκεανού.

Αποσβολωμένοι είναι όμως και οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor οι οποίοι προσπαθούν να τον στηρίξουν όπως μπορούν.

Στο πλευρό του είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, παρόλο που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους, η οποία, σχολιάζοντας αυτό το τραγικό γεγονός στην κάμερα του Survivor, τόνισε πως: «Η μοναξιά που ένιωθε αυτός ο άνθρωπος σε μία τρίμετρη βάρκα, αφού είχε βουλιάξει το σκάφος του είναι το χειρότερο πράγμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ το τι θα διηγείται από εδώ και πέρα, όλα τα παιδιά λένε ότι θα έχει μια ιστορία να διηγείται και όλα αυτά, αλλά δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι. Το βλέπω πολύ πιο τραγικά», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.




Η περιπέτεια που βίωσε ο πατέρας του James ήταν το μόνο που απασχόλησε τους παίκτες του reality επιβίωσης βάζοντας στην άκρη την οποιαδήποτε κόντρα έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

«Εδώ είμαστε όλοι κλεισμένοι στον μικρόκοσμο μας. Όταν έρχεται μια είδηση από την Ελλάδα, βασικά μια είδηση η οποία αφορά κάποιον παίκτη και τον επηρεάζει ψυχολογικά, μπορεί να συμπαρασύρει και εμάς τους υπόλοιπους», είπε ο Γιώργος Λιανός πριν την έναρξη του αγώνα.

«Εννοείται ότι στάθηκα στο πλευρό του. Είναι κάτι παραπάνω από φίλος πλέον ο Τζέιμς, έτσι όπως έχει δημιουργηθεί εδώ πέρα, εννοείται ότι με έχει επηρεάσει πάρα πολύ και θα είμαι πάντα δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί. Είναι δύσκολο. Το θετικό είναι πως όλα είναι καλά γενικά αλλά είναι φορές που, λες, δεν έχεις τι να πεις. Απλά πρέπει να κάτσεις εκεί δίπλα του και να μη λες τίποτα» εξήγησε, μεταξύ άλλων, η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον συμπαίκτη της.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Γκιουλέκας τόνισε πως: «Κάναμε συζητήσεις επί συζητήσεων αλλά αρχίζεις να συνειδητοποιείς την βαρύτητα του πράγματος όσο περνάει η ώρα και ο καιρός. Προσπαθείς να καταλάβεις για τι μιλάς, να κάνεις ένα zoom out και να δεις την υδρόγειο σφαίρα ώστε να δεις που βρισκόταν και σε τι κατάσταση. Πιστεύω πως επικρατεί, μετά το σοκ και τον τρόμο που είναι η πρώτη αντίδραση, η περηφάνεια για το τι έχει πετύχει αυτός ο άνθρωπος. Έχει ξεκινήσει ουσιαστικά να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, κάτι που βλέπουμε ότι λείπει στις μέρες μας. Πρέπει να το δούμε σαν ένα μάθημα για το πόσο πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρα μας».




Το γεγονός αυτό ίσως έχει επηρεάσει αρνητικά την μπλε ομάδα αφού ήταν εκείνη που έχασε στον αγώνα για την τρίτη ασυλία.




Ο James όντας μπερδεμένος καθώς σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από το Survivor, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν.

«Η αλήθεια είναι ότι ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει. Είμαι πολύ μπερδεμένος και δεν θέλω να βγει κάποιο παιδί που δεν πρέπει. Θέλω να κάτσω να σκεφτώ γιατί αμφιταλαντεύομαι πολύ στο τι πρέπει να κάνω. Μπορεί ο πατέρας μου να κατάφερε να βγει σώος, ενώ είμαι τόσο κοντά του ταυτόχρονα είμαι πολύ μακριά του. Θέλω να κάτσω να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω. Τι θεωρώ σωστό να κάνω. Δεν τη φοβάμαι τη μονομαχία και δεν είχα να βγω. Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες! Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά γιατί θέλω να είμαι ολομόναχος, να βάλω τις σκέψεις μου σε μια τάξη και να πάρω τη σωστή απόφαση», εξήγησε μιλώντας στο συμβούλιο του νησιού.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This