Ο Παύλος Χρηστίδης γελοιοποίησε ΣΚΑΪ και υποψηφίους Μητσοτάκη

Must Read

«Καλοπέρασαν» στο στούντιο του ΣΚΑΪ παρουσιαστές και καλεσμένοι πανελίστες που επιχειρούσαν να εκθειάσουν τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς ο Παύλος Χρηστίδης εξέθεσε τόσο το φιλοκυβερνητικό κανάλι, όσο και τις επιλογές του Πρωθυπουργού.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν χρειάστηκε καν να μιλήσει, καθώς τα… sms που λάμβαναν live οι δημοσιογράφοι, «υπαγόρευαν» τις ερωτήσεις τους!

  • Δείτε το βίντεο με τα όσα ελέχθησαν κατά την παρουσία του Παύλου Χρηστίδη στον ΣΚΑΪ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το σημαντικό είναι ότι οι 2 παρουσιαστές δεν αφήνουν τους άλλους πλην Μαρκοπουλου να εκθέσουν τις απόψεις τους και διαρκώς τους διακόπτουν.
    Δημοσιογραφία επιπέδου….αθλήτριας.

  2. Μα πόσο χαμηλό είναι το πνευματικό επίπεδο αυτού λαού και ψηφίζει Αυτιά και ΝΔ??????Πως θα πάει μπροστά αυτή η δυυσμοιρη χώρα όταν ο λαός της ψηφίζει τηλεπαρουσιαστές για να του λύσουν τα προβλήματα!!!!!
    Έλεος!!!! Ξυπνάτε επιτέλους η Ελλάδα χάνεται!!!

  3. Τι να γελοιοποιήσει ο Χρηστίδης που είναι γελοίος από μόνος του. Λινάτσα του κλεφτοπασόκ. Πολιτικέ τενεκέ. Σε έχω Χρηστίδη και εσένα και το ΠΑΣΟΚ.

  4. Ουδέν σχόλιο έπαψα νά παρακολουθώ τής κοκορομαχίες τών πολιτικών και δημοσιογράφων στό πάνελ κυβέρνησαν καί τά τρία κόμματα καί τά τρία κρίθηκαν ακατάλληλα από τόν λαό όταν παρέδωσαν τήν Εθνική κυριαρχία τού τόπου μας καί διώκονται γιά αισχάτη προδοσία τέλος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This