Υπόθεση εκβιασμών: Ελεύθερος ο τηλεπαρουσιαστής – Δεν εντόπισαν τον 39χρονο εκδότη

Άφαντος ο 39χρονος εκδότης

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε ο 56χρονος τηλεπαρουσιαστής που συνελήφθη μετά από καταγγελίες για εκβιασμό, ενώ την ίδια ώρα ο 39χρονος εκδότης που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις αρχές, δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να γλιτώσει το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη για τον 56χρονο παρουσιαστή στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο αναβλήθηκε γιατί δεν εμφανίστηκε ο μάρτυρας κατηγορίας και έτσι ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος.

Σε βάρος του 56χρονου τηλεπαρουσιαστή και του 39χρονου εκδότη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατά συρροή, μετά τις καταγγελίες δύο ατόμων, σύμφωνα με τις οποίες ο 56χρονος ζητούσε χρήματα για λογαριασμό του 39χρονου, προκειμένου να τους «αθωώσουν» με δημοσιεύματά τους. Μάλιστα, φέρεται να τους απείλησαν ότι αν δεν λάβουν τα χρήματα, θα τους συκοφαντήσουν…

Δείτε επίσης:

Συνελήφθη παρουσιαστής για εκβίαση – Αναζητείται γνωστός εκδότης που έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This