Eurovision: Κράξιμο στο Twitter για τους σχολιαστές Αλευρά-Ζερόμ

Λάθη και άτυχες στιγμές προκάλεσαν πλήθος αρνητικών αντιδράσεων

Must Read

Απογοητεύτηκε το ελληνικό κοινό από τον σχολιασμό της Eurovision 2024, με τους χρήστες του Twitter να προχωρούν σε αρνητικά «τιτιβίσματα» για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.

Όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις των χρηστών, οι δύο σχολιαστές του φετινού μουσικού διαγωνισμού άφησαν πικρές εντυπώσεις, ενώ αρνητικά σχολιάστηκε και το λάθος τους να προτρέψουν τον κόσμο να ψηφίσει μετά το τέλος της ψηφοφορίας, την ώρα που «έπεσαν» διαφημίσεις.

«Ένα διάλειμμα να ψηφίσετε με την ησυχία σας και επιστρέφουμε» είπε ο Θανάσης Αλευράς, ενώ όταν τελείωσαν οι διαφημίσεις, επιχείρησε να διορθώσει το λάθος του.




Σε αναρτήσεις στη δημοφιλή πλατφόρμα πάντως, οι δύο σχολιαστές που επιλέχθηκαν από την ΕΡΤ φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν το κοινό σε κανέναν από τους δύο Ημιτελικούς.

Κάποιοι γράφουν ότι μπορεί να μην έχουν παρακολουθήσει ποτέ ξανά στη ζωή τους  Eurovision,ενώ άλλοι σχολιάζουν ότι ακούγονταν σαν παραγωγοί σε ραδιοφωνικό σταθμό επαρχίας.

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This