Το… μετέωρο βήμα της Ελένης Μενεγάκη μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον Alpha

Must Read

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη λαμπερή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, να είναι ανοιχτή σε μετεγγραφικές προτάσεις από άλλα κανάλια, με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου της με τον Alpha τον ερχόμενο Ιούνιο.

Από τις πιο ισχυρές μετοχές του τηλεοπτικού χρηματιστηρίου, η «ωραία Ελένη» υπογράφει εδώ και πολλά χρόνια συμβόλαια με τετραετή ισχύ και υψηλότατες αποδοχές, εξαργυρώνοντας τη δημοφιλία της στους τηλεθεατές και στη διαφημιστική αγορά.

Στον Alpha, όμως, όλα αυτά αποτελούν… παρελθόν για τους τηλεαστέρες. Η νέα διοίκηση επιθυμεί να… μαζέψει τα οικονομικά του σταθμού και οι αμοιβές ακόμα και των παρουσιαστών πρώτης γραμμής που ανανέωσαν μέσα στη σεζόν μειώθηκαν ιδιαίτερα. Στο νέο οργανόγραμμα του καναλιού για την ψυχαγωγία περιλαμβάνονται πρότζεκτ χαμηλού μπάτζετ με σκοπό την αποφυγή πολυετών συμβολαίων συνεργασίας.

Το χρυσό συμβόλαιο

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία διατηρούσε πάντα «χρυσά» συμβόλαια με τον Alpha, αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για τη διοίκηση, καθώς θα πρέπει να «ψαλιδιστούν» αρκετά η παραγωγή της εκπομπής και ο μισθός της. Δηλαδή να γίνει μια κουβέντα από μηδενική βάση. Έτσι, δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε επαγγελματική συμφωνία με άλλο κανάλι. Η ίδια μιλώντας στις κάμερες από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τα σχέδιά της.

Δείτε επίσης: Ρούλα Κορομηλά: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεπεράσει τα όρια» (video)

Ωστόσο η Φαίη Σκορδά, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της στο «Πρωινό», είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη υπάρχει περίπτωση του χρόνου να είναι στο Star». Τότε πετάχτηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Εγώ έχω ακούσει στο Mega» ανέφερε από την πλευρά της.
Οσο για την ίδια την Ελένη, η μόνη πληροφορία που έδωσε στους δημοσιογράφους ήταν προσωπικής φύσεως, αποκαλύπτοντας ότι θα κάνει Χριστούγεννα στο εξωτερικό με τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This