Ρούλα Κορομηλά: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεπεράσει τα όρια» (video)

Must Read

Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε καλεσμένη στην χθεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» και δεν δίστασε να μιλήσει για τις προσπάθειες της να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά και για τη φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δείτε επίσης: Τέρρης Χρυσός: «Δεν πίστευα ότι θα μπω στο χειρουργείο, αλλά τελικά το πρόβλημα είναι σοβαρό»

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε για πρώτη φορά «καλημέρα» προς τους τηλεθεατές την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 1989 από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Στην ηλικία των 12 ετών από μια ταμπέλα «Κομμώσεις Ρούλα» που είδε, αποφάσισε πως θα ήθελε να την αποκαλούν έτσι, καθώς μέχρι τότε τη φώναζαν «Θοδωράκη».

Η γνωστή παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της πορεία είχε πραγματοποιήσει οκτώ τηλεμαραθώνιους, για να στηρίξουν ιδρύματα.

Για τη φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε μεταξύ άλλων η Ρούλα Κορομηλά. Η ίδια ανέφερε πως η σταρ του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου ήταν: «Το πιο λαμπερό πρόσωπο της Ελλάδας. Ήταν πολύ απλός άνθρωπος, ένα πολύ γλυκό πρόσωπο και πολύ προστατευτικό σε μένα. Δεν το έπαιζε σταρ. Η Αλίκη ήταν εκείνη που με έπεισε, να μην σταματήσω την τηλεόραση».

Για τον Στέφανο Σαρτίνι ανέφερε πως ήταν εκείνος που την πολιόρκησε, με τον οποίο ήταν μαζί για περίπου 7-8 χρόνια μαζί, ενώ η σχέση τους, όπως δήλωσε τελείωσε με «φθορά».

«Προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω παιδί»

Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε πως προσπάθησε δύο φορές να υιοθετήσει παιδί, αλλά δεν τα κατάφερε. Την εποχή που δεν εργάζεται στην τηλεόραση, η παρουσιάστρια είναι εθελόντρια για κάποια παιδιά.

Αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως για 8 μήνες, πήγαινε καθημερινά σε ένα ίδρυμα και έβλεπε ένα παιδί, το οποίο δεν κατάφερε να υιοθετήσει.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα, αναφέροντας «πως έχει ξεπεράσει τα όρια. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο, κάνει κάποια πράγματα που δεν του ταιριάζουν. Δεν του συγχωρώ κάποια σχόλια που έχουν σχολιάσει στην εκπομπή του. Μπορώ να τον βάλω στην θέση του, τον Γιώργο Λιάγκα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This