Σπαρτιάτες: Πλήρης δικαίωση του Newsbreak.gr όταν κυβερνητικά φερέφωνα τάιζαν σανό…

Must Read

Το εκλογοδικείο αποφάσισε να μην κάνει το χατήρι του Μητσοτάκη και να μην συμμετέχει στην πρωτοφανή κυβερνητική μεθόδευση του διαμοιρασμού εδρών που όμως δεν ανήκουν στα κόμματα που θα τις λάβουν. Κοινώς, ο πρωθυπουργός επιχείρησε να πιέσει την δικαιοσύνη ώστε να συμβεί κάτι πρωτοφανές και άκρως αντισυνταγματικό, μόνο και μόνο για να ενισχυθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία Μητσοτάκη, κάτι που θα συνιστούσε μέγιστο εθνικό κίνδυνο.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Μητσοτάκης θα μπορούσε να εκχωρήσει εθνική κυριαρχία στην Τουρκία, μέσω Χάγης. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που επέτρεψε στους Σπαρτιάτες να κατέβουν στις εκλογές, γνωρίζοντας ότι έτσι θα αφαιρούσε ψήφους από την αντιπολίτευση, τους οποίους μετά θα οικειοποιείτο με αυτόν τον μαφιόζικο τρόπο.

Το εκλογοδικείο φυσικά προτίμησε να δηλώσει αναρμοδιότητα, όπως είχαμε αποκαλύψει, αντί να πράξει το συνταγματικά επιβεβλημένο: Να διατάξει την επανάληψη των εθνικών εκλογών.

Όταν λοιπόν όλοι διέδιδαν τα αντισυνταγματικά – εγκληματικά σενάρια με σκοπό φυσικά να ασκήσουν πίεση στην δικαιοσύνη, εμείς γράφουμε ξεκάθαρα ότι η μοναδική συνταγματικά σύννομη ενέργεια, ήταν η προκήρυξη εθνικών εκλογών, όχι μόνο στις 12 περιφέρειες, αλλά σε ολόκληρη την επικράτεια, αλλά το πιθανότερο είναι να επικαλεστεί αναρμοδιότητα και να μην βγάλει απόφαση.

Όπερ και εγένετο…

Εάν λοιπόν δεν θέλετε να τρώτε σανό, να διαβάζετε newsbreak.gr

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άλλη μια …δημοκρατικότατη μεθόδευση! Βέβαια εδώ δεν μιλάμε για δημοκρατία αλλά για μητσοτακία. Τύφλα να έχουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και ο Τσαουσέσκου. Ξέχασα όμως ότι η γυναίκα του η Έλενα αν θυμάμαι καλά δεν είχε φτάσει στον ιερό βαθμό του… αρχιμανδρίτη όπως η Μαρέβα … Αντουανέτα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This