Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε η Ελεάννα Τρυφίδου από τον ΣΚΑΪ

Αναταραχή επικρατεί στους κόλπους των δημοσιογράφων, καθώς η υπόθεση με την απομάκρυνση της  αρχισυντάκτριας της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα έχει δημιουργήσει πολλές απορίες.

Η Ελεάννα Τρυφίδου η οποία είχε εκφράσει δύο φορές την πρόθεση της να παραιτηθεί, μετά το περιστατικό με τον εκχυδαϊσμό της σεξουαλικής παρενόχλησης του ΑΠΘ, που ξεσήκωσε αντιδράσεις εναντίον της εκπομπής και επέφερε πρόστιμο από το ΕΣΡ, παρέμενε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία, χθες έγινε γνωστή η απομάκρυνση της αρχισυντάκτριας ενώ πλέον αρχίζουν και διαρρέουν πληροφορίες όπως ότι το κλίμα στην εκπομπή ήταν βαρύ καθότι ο Γιώργος Λιάγκας της είχε «χρεώσει» το περιστατικό με την φοιτήτρια, που κόστισε πολύ ακριβά στην εκπομπή.

Την Πέμπτη το απόγευμα χτύπησε το τηλέφωνο της Ελεάννας Τρυφίδου και η διοίκηση του καναλιού την ενημέρωσε ότι πρέπει να αποχωρήσει και σήμερα η εκπομπή θα μεταδοθεί χωρίς εκείνη. Δεν της δόθηκε καμία προθεσμία ενώ ταυτόχρονα ο Γιώργος Λιάγκας απουσίαζε από το κανάλι. Ο ΣΚΑΪ ανεπίσημα αποδίδει την απομάκρυνση της Ελεάννας στη διάσταση απόψεων αναφορικά με την θεματολογία της εκπομπής. Είναι όμως αυτί κατά κάποιο τρόπο επικοινωνιακό ώστε να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα αφού από 20 έως 24 Ιανουαρίου η εκπομπή θα διακοπεί σύμφωνα με την «τιμωρία» που  επέβαλλε το ΕΣΡ;

Δείτε επίσης: Ποιοι stars έχουν προσβληθεί από τα «διάσημα» τσιμπούρια της νόσου Lyme

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ