Αν η φοιτήτρια που κακοποιήθηκε ήταν κόρη τους, θα ξεκαρδιζόταν ο Λιάγκας και το πάνελ του; (video)

Must Read

Τι γίνεται εκεί στον ΣΚΑΪ; Κάνουν αγώνα δρόμου κερδίσουν το βραβείο κακογουστιάς στο χιούμορ και της ανικανότητας στην αντίληψη; Μείναμε άφωνοι με τον τρόπο που κάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του «Μεσημέρι», το θέμα με την σεξουαλική κακοποίηση της φοιτήτριας στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. 

Ακούγοντας την περιγραφή του δημοσιογράφου από το παράθυρο σύνδεσης που ανέλυε το περιστατικό, ο Λιάγκας φαινόταν να το διασκεδάζει χαμογελαστός, ενώ το πάνελ του που είχε κυριολεκτικά «πεθάνει στα γέλια», ξεστόμισε ατάκες όπως «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε».

Όσο για την  Ελένη Τσολάκη που ξεκαρδιζόταν σε όλη την διάρκεια της περιγραφής και είχε την απορία «αν υπήρχε συναίσθημα», εμείς δεν έχουμε καμία αμφιβολία για τον «ευτελή ρομαντισμό» της, που κυλιέται από πάνελ σε πάνελ. 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη από την άλλη, τόσα χρόνια στους κόλπους της τηλεόρασης, όφειλε να μην αναρωτιέται για το αν «έσταζε το ταβάνι» καθώς «κακάριζε» στα γέλια με το περιστατικό, κυρίως για να δείξει, όχι ότι διαθέτει, αλλά ότι τουλάχιστον γνωρίζει τους ηθικούς φραγμούς.

Όχι από γυναικεία αλληλεγγύη και σεβασμό στο θύμα που δεν δείξατε, αλλά κυρίως για τους κανόνες του ΕΣΡ. Μην πληρώσετε ακριβά το φτηνό σας χιούμορ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This