Δευτέρα 14/6/2021

Ν.Δ. και Ελληνική Λύση καταδίκασαν την επίθεση σε «δημοκρατία» και «Espresso»

Θρασύδειλους χαρακτήρισε τους επιτιθέμενους -μέλη του Ρουβίκωνα στα γραφεία των εφημερίδων «δημοκρατία» και «Espresso» χθες το βράδυ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ενώ για άνανδρους κουκουλοφόρους και τραμπούκους έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία των εφημερίδων «δημοκρατία» και «Espresso», δήλωσε ο κ. Πέτσας, και πρόσθεσε: «Οι θρασύδειλοι δράστες ματαιοπονούν εάν νομίζουν ότι μπορούν να πλήξουν την ελευθερία και τη δημοκρατία στην πατρίδα μας. Η καταδίκη τους δεν μπορεί παρά να είναι καθολική».

Δείτε επίσης: Το βίντεο και η ανάληψη της ευθύνης από τον Ρουβίκωνα για την επίθεση σε «δημοκρατία» και «Espresso»

Από την πλευρά της, η Ελληνική Λύση ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Η Ελληνική Λύση καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση των άνανδρων κουκουλοφόρων στον όμιλο Φιλιππάκη (εφημερίδες Δημοκρατία, Εspresso, Εστία), επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά ότι οι απειλές κι οι επιθέσεις τραμπούκων κουκουλοφόρων δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να φιμώσουν τα μέσα ενημέρωσης και να εμποδίσουν την ελευθερία του λόγου και του Τύπου».

«Η Ελληνική Λύση είναι δίπλα στους εργαζομένους και στη διοίκηση, βρίσκεται όμως απέναντι στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, που για ακόμη μία φορά δεν …προστάτευσε τους πολίτες του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ