Oι φάρσες του Πούμπουρα είναι στημένες; Ή ο Κωνσταντίνος Ντάφλος είναι ο μεγαλύτερος «εγωιστής» της TV;

Must Read

Με μεγάλη εντύπωση παρακολουθήσαμε το επεισόδιο «Best Friend’s Fear» όπου πρωταγωνιστής σε μια από τις φάρσες του Σάββα Πούμπουρα ήταν ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Η φάρσα είχε στηθεί από τον επιχειρηματία Γιάννη Χαλβατζή, την Ειρήνη Γκανιάτσου και τον Χρήστος Κούτρας,οι δυο τελευταίο μάλιστα, συνάδελφοι του κ. Ντάφλου, τον οποίον κάλεσαν σε δείπνο ώστε να μιλήσουν για επαγγελματικά σχέδια.

Κάποια στιγμή λοιπόν, εμφανίζεται ο Γιάννης Χαλβατζής ο οποίος υποτίθεται ότι είχε προσβληθεί με ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Ντάφλου, που αφορούσε την σχέση του με την Κάτια Ταραμπανκό (από το GNTM) και την προσωπική του ζωή.

Δεν σηκώθηκε ποτέ από την καρέκλα

Ο επιχειρηματίας κ. Χαλβατζής, κάλεσε σύμφωνα με το σενάριο της φάρσας, την «προσωπική του φρουρά» η οποία ξεκινά να εκκενώνει το μαγαζί. Ο κ. Ντάφλος κατά περίεργη σύμπτωση δεν σηκώθηκε ποτέ από την καρέκλα του, να κάνει έστω μια προσπάθεια φυγής από τον χώρο, αφού όλοι οι υποτιθέμενοι πελάτες υπάκουσαν τις διαταγές των τεραστίων ανδρών και εξήλθαν από το εστιατόριο. Ο κ. Ντάφλος παρακολουθούσε απλά σαν «χάνος». 

Δεν αντέδρασε στη βία προς την Ειρήνη Γκανιάτσου

Λίγο αργότερα εξακολουθεί να παρακολουθεί απαθής όταν οι σωματώδεις αγριεμένοι «φύλακες» έβγαλαν σηκωτή την Ειρήνη Γκανιάτσου από τον χώρο, τραβώντας την από τα μπράτσα με βία καθώς η ίδια φώναζε τρομοκρατημένη. Ο κ. Ντάφλος εντελώς «ζεν» δεν μπήκε στην διαδικασία να ζητήσει να μην τρομάξουν την κυρία ή έστω να σχολιάσει κάτι ενάντια στις βίαιες κινήσεις.

Δεν κοίταξε ποτέ τον ξυλοφορτωμένο Χρήστο Κούτρα

Συνεχίζουμε με τη σκηνή που μας έπεισε λιγότερο κ από τον «Ρατατούι- ποντικομικρούλη», με τους μπράβους του Γιάννη Χαλβατζή να σέρνουν κυριολεκτικά μέσα στον χώρο τον Χρήστο Κούτρα χτυπημένο ο οποίος βήχει και πονάει πεσμένος δίπλα στο τραπέζι που κάθεται ο κ. Ντάφλος. Άναυδοι παρατηρήσαμε ότι ο δημοσιογράφος δεν γύρισε να του ρίξει ούτε μια ματιά! Δεν γύρισε το βλέμμα του ποτέ στον άνθρωπο με τον οποίο λίγα λεπτά πριν έτρωγαν στο ίδιο τραπέζι και μιλούσαν για επαγγελματικά σχέδια. Δεν έκανε κανέναν σχολιασμό, καμία παρέμβαση, τίποτα απολύτως. 

Δεν κάλεσε ποτέ σε βοήθεια

Το αποκορύφωμα της βραδιάς; Οι μπράβοι με εντολή του κ. Χαλβατζή τον ακινητοποιούν κρατώντας τα χέρια του ώστε να του βγάλουν τα νύχια. Ο κ. Ντάφλος δεν μας έπεισε ούτε εκεί, αφού εκτός από το «να συζητήσουμε λίγο», δεν ζήτησε συγγνώμη, δεν παρακάλεσε, δεν κάλεσε κάποια βοήθεια, δεν αντιστάθηκε με ασυναίσθητη άμυνα που όλοι θα περιμέναμε.

Τα συμπεράσματά μας, μας οδηγούν στις εξής υποθέσεις: Είτε  ο κ. Ντάφλος γνώριζε για κάποια επικείμενη σκηνοθετημένη φάρσα στου Σάββα Πούμπουρα και γι αυτό ήταν τόσο ψύχραιμος και αδιάφορος, είτε ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι ο μεγαλύτερος εγωιστής και «παρτάκιας» των τηλεοπτικών πάνελ.

Τελικά ποιοι μας κοροϊδεύουν;

https://www.youtube.com/watch?v=ol1z5DVUYHM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This