Καταγγελίες στο ΕΣΡ για το «Best Friend’s Fear» και τις σκηνές αγριότητας

Must Read

Ούτε Κασσάνδρες είμαστε ούτε προφήτες ούτε μέντιουμ! Απλώς υπάρχει και αυτό που λέγεται τετράγωνη λογική, κοινός νους, σοβαρότητα και αξίες, τις οποίες σε πείσμα των καιρών κάποιοι άνθρωποι ακόμα τις κρατούν… και δεν έχουν χάσει την μπάλα! Γιατί ειδικά στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια αυτό που λέγεται μέτρο έχει απολεσθεί προς χάριν του κέρδους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει δεχτεί τις πρώτες καταγγελίες για την εκπομπή «Best Friend’s Fear» («Ο φόβος του καλύτερού μου φίλου»), αφού οι φάρσες του ΑΝΤ1 έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εξαιτίας της… αγριότητάς τους και του γεγονότος ότι μοιάζουν με σκηνές από θρίλερ.

Δείτε επίσης: Oι φάρσες του Πούμπουρα είναι στημένες; Ή ο Κωνσταντίνος Ντάφλος είναι ο μεγαλύτερος «εγωιστής» της TV;

Όπως ακούγεται έντονα από μέλη της ανεξάρτητης ραδιοτηλεοπτικής Αρχής, αν συνεχίσει η εκπομπή το ίδιο βιολί του φόβου με τα θύματα να πέφτουν σε χέρια ληστών, κλεφτών και τρελών πάσης φύσεως, ετοιμάζονται να παρέμβουν ώστε να μη γίνει κάτι μη αναστρέψιμο στην υγεία των ανθρώπων που υφίστανται χωρίς λόγο και αιτία αυτές τις βλακείες! Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία» και την Μαρία Αδρέου, από το στενό περιβάλλον των ατόμων που έχουν πέσει θύματα των φίλων τους και της εκπομπής και έχουν δει… τον χάρο με τα μάτια τους πληροφορηθήκαμε ότι αρκετοί από αυτούς βρίσκονται για ημέρες σε κατάσταση σοκ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κάποιοι από τους διάσημους που υπέστησαν αυτήν την τραγική διαδικασία σκέφτονται πολύ σοβαρά να μπουν στη διαδικασία να ζητήσουν ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην προβληθεί το επεισόδιο με τη συμμετοχή τους, καθώς το θεωρούν προσβλητικό για την εικόνα τους και ακραίο.

Απαξίωση της προσωπικής αντίληψης

Το πώς αντιμετωπίζει ένα άτομο… το αίμα, τον θάνατο, την επίθεση από ληστές μέχρι και τα φαντάσματα είναι προσωπικό του δεδομένο και αυτή η φρικαλεότητα μυρίζει αρρώστια. Αν τώρα το κοινό εθίζεται και μπολιάζεται με αυτήν την αρρωστημένη περιέργεια τρόμου, πολύ απλά έχουμε βάλει ακόμη ένα λιθαράκι στην απαξίωση της τηλεόρασης και γίναμε Αμερική. Γιατί μόνο στις ΗΠΑ ανθεί αυτή η τηλεόραση! Από τις περιπτώσεις που προκάλεσαν τις πιο έντονες αντιδράσεις ήταν αυτή της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου και της γυμνάστριας και παίκτριας του πρώτου «Survivor» Ειρήνης Κολιδά. Οι δύο γυναίκες έζησαν για τα καλά το ίδιο μοτίβο της απόλυτης παράνοιας. Η μία με έναν μανιακό ληστή με τσεκούρι και η άλλη με έναν γιατρό που πέθαναν δύο ασθενείς στα χέρια του και εκείνη έβλεπε διασωληνωμένη ότι έρχεται η σειρά της… Η ίδια είπε στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ελα, χαμογέλα»: «Είχα πάθε κρίση πανικού και έτρεμα»! Όπως εκμυστηρεύτηκε η personal trainer στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου, μέχρι και σήμερα δεν ξέρει αν θα ξεπεράσει το σοκ που υπέστη στο «Best Friend’s Fear». «Βλέποντας τώρα, για ακόμα μια φορά το βίντεο, θέλω να πω πως μου έχει σηκωθεί η τρίχα και παθαίνω ταχυπαλμία» ομολόγησε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Όσο κι αν το βλέπετε σαν φάρσα, σαν αστείο μέσα σε εισαγωγικά, για μένα δεν ήταν ιδιαίτερα αστείο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ». Τι σκεφτόταν όμως η πρώην παίκτρια του «Survivor» κατά τη διάρκεια της φάρσας από τον Σάββα Πούμπουρα; «Λόγω του ενστίκτου της μάνας, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως δεν θα ξαναδώ ποτέ τον γιο μου τον Αλέξανδρο! Ήμουν πεπεισμένη ότι συμμετέχω σε ένα πείραμα που είτε θα με σκοτώσουν είτε θα με κοιμίσουν για να μου πάρουν τα όργανα. Ήμουν σίγουρη γι’ αυτό! Έψαχνα τον τρόπο, σαν μάνα, για να μπορέσω με πολλή ψυχραιμία και χαλαρότητα να διαφύγω. Κοιτούσα κάτω τα πόδια μου, γιατί φόραγα και τακούνια, πώς θα τα βγάλω, να τρέξω, ποια πόρτα θα σπάσω» παραδέχθηκε η Ειρήνη Κολιδά.

«Ύστερα από αυτό έχω θέμα ψυχολογικό»!

Όσον αφορά τις αντιδράσεις της και εάν κατάλαβε κάποια στιγμή ότι πρόκειται για φάρσα, η Ειρήνη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήξερα τίποτα. Ειδικά στο τέλος δεν ξέρω αν και πόσο φάνηκε, είχα πάθει κρίση πανικού και έτρεμα! Θυμάμαι το σαγόνι μου πήγαινε δεξιά, αριστερά και δεν μπορούσα να συνέλθω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα απολύτως». Τέλος υπογράμμισε: «Μετά από αυτή τη φάρσα του Σάββα έχω θέμα ψυχολογικό. Πήγα ύστερα από μια βδομάδα σε οδοντίατρο και έφυγα με κλάματα. Δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να ξαναδώ λευκή στολή». Ειλικρινά, όταν τα διαβάζουν όλα αυτά ο γενικός διευθυντής προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης, ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, και ο Σάββας Πούμπουρας, που κατά τ’ άλλα είναι ένας συμπαθής και ευγενικός άνδρας, πώς νιώθουν; Καλά; Θα ήθελαν να τους έκαναν μια ανάλογη φάρσα με τσεκούρια ή ξαπλωμένοι σε κρεβάτι ιατρείου για να μπουν στη θέση τους;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This