Οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν το… διαδικτυακό ντεμπούτο τους και οι fans τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό! (video)

Must Read

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές, το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» έχει ξεπεράσει τις 74.000 προβολές, ενώ περισσότεροι από 400 χρήστες έσπευσαν να εκφράσουν τη γνώμη τους για αυτό.

Όπως είχαμε αναφέρει, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αποφάσισαν να «εκπέμπουν», πλέον, μέσω YouTube, όπου χτες Δευτέρα έκανε πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο της νέας, διαδικτυακής εποχής του «Ράδιο Αρβύλα».

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ YOUTUBE

Και, παρά το γεγονός ότι η ιδέα τους να αφιερώσουν ολόκληρο το πρώτο τους επεισόδιο στο «GNTM», είναι λίγο φάση «περσινά ξυνά σταφύλια», η αλήθεια είναι πως διατηρούν ατόφιο το χιούμορ τους. Μάλιστα, το γεγονός ότι εδώ δεν κινδυνεύουν να τους «κυνηγήσει» κάνα ΕΣΡ, βοηθά στο να είναι και κάπως πιο… αθυρόστομοι!

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ YOUTUBE GNTM

Διαβάστε επίσης: Σε αναμονή για Big Brother ο περήφανος σύζυγος Χάρης Βαρθακούρης

«Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι το πρώτο selfie διαδικτυακό “Ράδιο Αρβύλα” στην ιστορία του “Ράδιο Αρβύλα”. Μέχρι να τα ξαναπούμε, που θα πάει θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή», ήταν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους και είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως, πολύς κόσμος ήδη περιμένει με αγωνία τη συνέχεια.

Παρακολουθήστε το πρώτο επεισόδιο του νέου, διαδικτυακού «Ράδιο Αρβύλα»:   

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This