Καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες» μετά την αποκάλυψη του Νικηφόρου στην Ασημίνα ότι η Δρόσω κυοφορεί το παιδί του

Must Read

Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες» την επόμενη εβδομάδα. Η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) δεν μπορεί να δεχτεί τον Μιλτιάδη (Γ. Γάλλος) ως πατέρα της, παρά τις προσπάθειές του να της εξηγήσει τους λόγους που κράτησε αυτό το μυστικό τόσα χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» Ελένη (Μ. Κίτσου) πηγαίνει στον Βασταρδή (Δ. Σαμόλης) για να μάθει ποιες θα είναι οι συνέπειες σε περίπτωση που υπάρχει συγγένεια ανάμεσα στους δύο γονείς. Η επίσκεψη όμως στον γυναικολόγο θα τη φέρει απέναντι από τη Θεοδοσία (Χ. Χειλά – Φαμέλη). Ο Δούκας (Λ. Κακούρης) συνεχίζει την τιμωρία του Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκης), αλλά τον έχουν βάλει σε σκέψεις όσα του αποκάλυψε για τον Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπάς). Ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος) με τον Κυπραίο (Γ. Στάνκογλου) ενώνουν τις δυνάμεις τους θέλοντας να ξεμπροστιάσουν τον Φώτη (Θ. Προκοπίου) και τη σχέση του με τον Δούκα για να σώσουν τον συνεταιρισμό.

Ένοχο μυστικό

Η Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) με χαρά μαθαίνει ότι ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) και η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) δεν θα φύγουν για το Παρίσι. Ωστόσο η άρνηση του Δούκα να του δώσει το μερίδιό του από την οικογενειακή περιουσία θα οδηγήσει σε νέα σύγκρουση. Ο Νικηφόρος όμως είναι αποφασισμένος να μείνει και να μιλήσει στην Ασημίνα. Και το κάνει…
Η Ασημίνα, καταρρακωμένη από τις αποκαλύψεις του Νικηφόρου για το ένοχο μυστικό του, φεύγει απ’ το σπίτι βρίσκοντας καταφύγιο στης Ουρανίας (Α. Καβάλη). Κι ενώ η Θεοδοσία φτιάχνει άσχημα σενάρια με τον νου της για τον λόγο που η Ελένη επισκέφθηκε έναν γυναικολόγο, ο Λάμπρος μαζί με τον Κυπραίο προσπαθεί να σώσει τον συνεταιρισμό που διαλύεται. Η έχθρα τους όμως δεν διευκολύνει την προσπάθεια.

Την ίδια στιγμή η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) μαζί με τον Νέστορα (Π. Ορκόπουλος) και τη βοήθεια κάποιων απρόσμενων συμμάχων συνεχίζουν τις προσπάθειες προκειμένου να βρει τον γιο της. Ο Μελέτης καταφέρνει να σωθεί από την τιμωρία που του επέβαλε ο Δούκας, αποφασισμένος να κάνει ένα σημαντικό βήμα.

Ο Νικηφόρος μεταφέρει στην Ελένη και τη Δρόσω ότι αποκάλυψε τα πάντα στην Ασημίνα, και η Δρόσω ξεσπά εναντίον του. Η κατάσταση δεν αργεί να εκτροχιαστεί, με τον κίνδυνο να χυθεί ακόμα μια φορά αίμα ενός Σεβαστού… Η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της και από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει. Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματά τους. Η Παγώνα (Δ. Λουκάκη) πικραμένη από τη συμπεριφορά της Ουρανίας τής μιλά άσχημα και της δηλώνει ότι δεν θέλει πια να έχουν καμία σχέση.

Η Ελένη, ανήσυχη για το σημάδι της Δρόσως, επισκέπτεται τη Δέσπω (Α. Αλεξανδράκη) και βρίσκεται μπροστά σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη. Την ίδια στιγμή ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Κλεομένη, ενώ η Ασημίνα βρίσκει τη Δρόσω απαιτώντας να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της. Μια συνάντηση που θα αφήσει βαθιά χαραγμένες πληγές στην ψυχή των δύο αδερφών…

Κι ενώ η Ασημίνα εμμένει στην απόφασή της να φύγει από το Διαφάνι, τόσο η Ουρανία όσο και ο Νικηφόρος με την Ελένη προσπαθούν να την αποτρέψουν. Η Ανέτ μαθαίνει μια πικρή αλήθεια για τον γιο που παράτησε, ενώ ο Λάμπρος στήνει παγίδα στον άνθρωπο που έβαλε ο Δούκας για να τους διαλύσει τον συνεταιρισμό.

Την ίδια ώρα η Μυρσίνη, σε μια τελευταία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο της αλλά και να κρατήσουν κοντά τους το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται στην ίδια τη Δρόσω. Ο Προύσαλης (Γ. Σουξές) ενημερώνει τον Νέστορα για ένα δυσάρεστο περιστατικό ενός κοντινού του ανθρώπου, η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τον Μιλτιάδη, ενώ την Ασημίνα επισκέπτονται απρόσμενα δύο γυναίκες, μια επίσκεψη που ίσως αλλάξει τη ζωή της για πάντα…

Δείτε επίσης: H Δανάη Μιχαλάκη κουρεύτηκε για χάριν… της Δρόσως στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This