H Δανάη Μιχαλάκη κουρεύτηκε για χάριν… της Δρόσως στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

Must Read

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Μπλε» με πρωταγωνίστρια την Δανάη Μιχαλάκη και όπως ήταν αναμενόμενο, οι συμπρωταγωνιστές της στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», την τίμησαν με την παρουσία τους στο θέατρο Άλφα.

Εντύπωση σε όλους προκάλεσε ότι η Δρόσω έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και εμφανίστηκε με καρέ! Εξήγησε δε, ότι το κούρεμα το έκανε στον ρόλο, όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο αλλά δηλώνει ότι θα τα μακρύνει ξανά!

«Είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε με κοντό μαλλί. Τα κόβω εγώ και… κάποια στιγμή πρέπει να τα φτιάξω! Με ρωτάνε στον δρόμο τι θα γίνει στη σειρά, αλλά δε λέω, ή λέω λάθος. Δεν ακούω καλά λόγια, μονίμως με βρίζουν. Μικροί, μεγάλοι! Γελάω» εξήγησε η Δανάη Μιχαλάκη.

https://www.youtube.com/watch?v=AlmTTWne4_U

Δείτε επίσης: H Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στο νοσοκομείο φροντίζει σαν μικρό παιδί τον πατέρα της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This