H Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στο νοσοκομείο φροντίζει σαν μικρό παιδί τον πατέρα της

Must Read

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου η οποία ξημεροβραδιάζεται στο πλευρό του άρρωστου πατέρα της που νοσηλεύεται ξανά. 

Η δημοσιογράφος περιγράφει πώς προσπαθεί να βρίσκεται κοντά του και να του κρατάει συντροφιά με αστεία για τον κάνει να χαμογελάει. Ταυτόχρονα ευχαριστεί τις αδερφές της που μένουν δίπλα στην οικογένεια και στον άρρωστο πατέρα τους.

Η Αλεξάνδρα στέλνει το μήνυμά της σχολιάζοντας ότι τα «σκληρά μαθήματα» της ζωής είναι απαραίτητα και μας κάνουν να ωριμάζουμε και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι:

«Ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο. Ξανά. Αν και είμαι λυπημένη προσπαθώ να τον κάνω να γελάει και να του λέω χαζά αστεία.

Είμαι ευγνώμων που έχω στο πλευρό μου τις αδερφές μου Σοφία και Δήμητρα. Αυτοί οι τελευταίοι μήνες με έκαναν να σκεφτώ την συγχώρεση και την συμφιλίωση. Να σκεφτώ την απελευθέρωση και την αφήγηση παλιών θλίψεων και τραυμάτων. Σκληρά αλλά απαραίτητα μαθήματα στη ζωή. Είμαστε εδώ για να μάθουμε και να εξελισσόμαστε. Να ωριμάσουμε και να γίνουμε καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας. Και δεν είναι πολύ αργά μέχρι να είναι πολύ αργά.

Αγάπη σε όλους σας. Και φροντίστε ο ένας τον άλλον.»

Δείτε επίσης: Οι θυελλώδεις έρωτες, οι γάμοι και οι στιγμές ευτυχίας του Κώστα Βουτσά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This