Η ΕΡΤ ετοιμάζεται πυρετωδώς για το 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, με την εκπομπή «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση»!

Must Read

Η ΕΡΤ1 μετρά αντίστροφα για τον πιο εντυπωσιακό ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, τη Eurovision 2020, από σήμερα στις 16.00!

Μία φορά την εβδομάδα ο παρουσιαστής και ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος θα μάς ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μουσικής, της μόδας, των εκπλήξεων και των πιο ανατρεπτικών εμφανίσεων.

Η εκπομπή «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση», θα μετρά… αντίστροφα για το μεγάλο μουσικό γεγονός, με πολλές αποκλειστικότητες, καλεσμένους, ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, θα μας θυμίσει τα παλιά, αλλά, πάνω από όλα, θα αναδείξει τα καινούργια, καθώς θα μεταδώσει σε πρώτη προβολή το video clip της ελληνικής συμμετοχής στο φετινό διαγωνισμό, καθώς και των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων χωρών.

eurovision αντιστροφη μετρηση στεφανια λυμπερακακη
Στεφανία Λυμπερακάκη

Επίσης, στην εκπομπή θα παρουσιαστούν η ιστορία του θεσμού, αποκλειστικές πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές-ερμηνευτές, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια της Eurovision. Ακόμη, θα ακούσουμε τη γνώμη του κόσμου, θα μιλήσουν καλλιτέχνες, θα παρακολουθήσουμε την προετοιμασία στην Ολλανδία και θα μάθουμε από την αρχή τι κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή τη μεγάλη γιορτή μουσικής και αγάπης.

eurovision αντιστροφη μετρηση καπουτζιδης κοζακου μαρινος
Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρία Κοζάκου, Μιχάλης Μαρίνος

Στην πρώτη εκπομπή, καλεσμένοι είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι θα περιγράψουν και φέτος τον διαγωνισμό. Επίσης, θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το video clip του τραγουδιού «SUPERG!RL» με τη Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα μας εκπροσωπήσει στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με τη λογοκρισία στην ΕΡΤ;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This