Ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha μετά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Must Read

Τα νούμερα τηλεθέασης λένε την αλήθεια και έτσι στον Alpha επικρατεί έντονος προβληματισμός! Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του σταθμού έχουν προτείνει ακόμη και την αλλαγή του μείγματος στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού ώστε να προστεθεί μια δυνατή δόση από ριάλιτι τόσο στην απογευματινή όσο και στην prime time ζώνη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Οι προθέσεις του Alpha, ωστόσο, να φιλοξενήσει ριάλιτι παραγωγές δεν αφήνουν αδιάφορο το Star, που φέρεται ότι αντιδρά στα σχέδια του… αδελφού καναλιού, καθώς την πρωτοκαθεδρία στα ριάλιτι αλλά και το παρελθόν και την εμπειρία τα έχει το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Ο Alpha, βλέποντας το κοντέρ της τηλεθέασης του Star να χτυπά κόκκινο με το «Greece’s Next Τop Μodel», το «MasterChef 4» αλλά και τους «Κοσμογυρισμένους», προφανώς έχει ζηλέψει και θέλει κάτι ανάλογο. Το βέτο, όμως, που έχει ασκήσει το Star, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, για να μην ετοιμάσει ο Alpha ριάλιτι παραγωγές και η πίεση που ασκεί στον όμιλο έχουν θετικά αποτελέσματα.

Έτσι και τη νέα τηλεοπτική σεζόν το Star θα φιλοξενήσει όχι μόνο το ριάλιτι μοντέλων «Greece’s Next Top Model», το ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef 4», αλλά και το χορευτικό σόου «Dancing with the stars» και ο Alpha θα επενδύσει σε φιλόδοξες σειρές, το σενάριο των οποίων θα έρθει από το εξωτερικό.

Πώς θα πορευτεί ο Alpha και με ποια ονόματα; Ως γνωστόν, ο Alpha ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Ναταλίας Γερμανού, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, επίκεινται ανακοινώσεις για τη συνέχεια της συνεργασίας με τη Σταματίνα Τσιμιτσιλή, η οποία παραμένει στην πρωινή ζώνη με αλλαγές, όμως, σημαντικές στο πάνελ της εκπομπής της.

Επίσης, στον Alpha παραμένουν δύο γερά ονόματα: Ο Χρήστος Φερεντίνος αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη, για την οποία δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί τι ακριβώς θα κάνει την επομένη τηλεοπτική περίοδο, καθώς, όπως λέγεται, η εκπομπή της «Μεσάνυχτα» δεν θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελεονώρα Μελέτη λέγεται ότι θα πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι, καθώς η δεύτερη δεν τα βρήκε με τη διεύθυνση του Alpha. Ακόμη, η Αντελίνα Βαρθακούρη θα είναι και του χρόνου στο πρόγραμμα του σταθμού, καθώς το συμβόλαιό της είναι ενεργό και για την επόμενη σεζόν, ενώ στον σταθμό θα παραμείνει και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με μια late night εκπομπή. Όσον αφορά τη μυθοπλασία, εκτός από την κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η οποία θα συνεχιστεί για όγδοη σεζόν, όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα θα στηθεί εκ νέου.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης απέδρασαν στο νησί των ανέμων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This