Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης απέδρασαν στο νησί των ανέμων

Must Read

Με το που μπήκε ο Μάρτιος, ο πρώτος μήνας της άνοιξης, η Κατερίνα Καινούργιου και ο εκλεκτός της καρδιάς της Φίλιππος Τσαγκρίδης εξόρμησαν στο νησί των ανέμων για να τον πιάσουν (τον Μάρτη ασφαλώς) και να γιορτάσουν, όπως πρέπει, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Το όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι απόλαυσε μια ρομαντική απόδραση στη Μύκονο και το αποκάλυψαν οι ίδιοι μέσω Ιnstagram. Δεν δημοσίευσαν φυσικά κοινή τους φωτογραφία, καθώς προσέχουν πολύ να κρατούν χαμηλά τους τόνους όσον αφορά τη σχέση τους και τη δημοσιότητα, αλλά όλες οι αναρτήσεις τους μαρτυρούσαν το προφανές: Ήταν μαζί! Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε!», βέβαια, δεν άντεξε και ανέβασε instastory με τα χέρια τους που φορούσαν μαρτάκια το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας και έκανε και tag τον αγαπημένο της με ένα emoji καρδούλα.

Κατά τα άλλα, πόζαρε ο ένας στον φακό του άλλου στη Μικρή Βενετία και ανέβασαν τις εικόνες ξεχωριστά. «Είναι άνοιξη σήμερα! Καλό μήνα σε όλους! Ελπίζω ν’ απολαμβάνετε την υπέροχη μέρα» έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της και ο εφοπλιστής σύντροφός της στο ίδιο mood και σε δική του παρόμοια φωτογραφία έγραψε «καλοκαίρι».

Επιπλέον, γεύτηκαν φρέσκα θαλασσινά και απόλαυσαν βόλτες και το ηλιοβασίλεμα στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση: «Στην Ελλάδα οι άντρες δεν με φλερτάρουν! Στο εξωτερικό όμως πολύ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This