Η απαγόρευση κυκλοφορίας «μπλόκαρε» την επιστροφή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open

Must Read

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας στέρησε (για λίγο ακόμα) την Κατερίνα Καινούργιου από τη μικρή οθόνη και το αντίστροφο! Τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για τις άσκοπες μετακινήσεις ανέβαλαν την τηλεοπτική επιστροφή της εκπομπής «Ευτυχείτε», που θα ξεκινούσε να προβάλλεται και πάλι χθες μετά την προσωρινή παύση της για μία εβδομάδα λόγω κορωνοϊού.

Ωστόσο, το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open δεν βγήκε τελικά στον αέρα. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, για να προλάβει τη δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε τους τηλεθεατές της, έσπευσε να εξηγήσει τα πώς και τα γιατί μέσω Instagram, ενημερώνοντας για την απουσία της τους χιλιάδες followers της.

«Φίλες και φίλοι σήμερα δεν θα είμαστε μαζί. Πρώτη μέρα της απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας και όλοι χρειαζόμαστε επιπλέον ενημέρωση γι’ αυτό το μέτρο που αλλάζει την καθημερινότητά μας, αλλά είναι ίσως το πιο σημαντικό στη μάχη μας με τον κορωνοϊό. Στη θέση του “Ευτυχείτε” εκτάκτως σήμερα θα δείτε την ενημερωτική εκπομπή “Η μεγάλη μάχη της Ελλάδας”» αιτιολόγησε την απουσία της η Κατερίνα λίγο πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της εκπομπής της.

Τόνισε, όμως, ότι από σήμερα θα προβάλλεται κανονικά, καθησυχάζοντας το κοινό: «Από Τρίτη, όπως πάντα στις 9.50, θα σας πούμε με όλη μας την καρδιά και πάλι “Ευτυχείτε”. Ίσως η πιο δυνατή ευχή αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή» έγραψε χαρακτηριστικά η ξανθιά οικοδέσποινα του Open.

Δείτε επίσης: Το λιβανιστήρι σε έναν… αμφιλεγόμενο πολιτικό που έγινε «ηγέτης» και οι τεμπελχανάδες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This