Το λιβανιστήρι σε έναν… αμφιλεγόμενο πολιτικό που έγινε «ηγέτης» και οι τεμπελχανάδες!

Must Read

Όταν διαβάζεις πρωτοσέλιδα του τύπου: «Ο ηγέτης που ωρίμασε βίαια μια απείθαρχη κοινωνία» και ότι αυτό συνέβαλε στην «κοινωνική αποδοχή ενός αμφισβητούμενου πολιτικού», τότε ακόμα και ένας (6χρονος) αναγνώστης μπορεί να καταλάβει εύκολα την διαφορά του «ασκώ λιβάνισμα» με το «ασκώ κριτική»…

Και όταν ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Παραπολιτικά» κλείνει το άρθρο του λέγοντας ότι «ο Μητσοτάκης έβαλε τα δυο πόδια της κοινωνίας σε ένα παπούτσι, και τώρα η κοινωνία λατρεύει τον (θηριο)δαμαστή της…» αναρωτιέμαι αν πρέπει να προσβληθώ ως Έλληνας πολίτης, αν πρέπει να θυμώσω (από το τόσο γκροτέσκο γλύψιμο) ή αν πρέπει να τον χειροκροτήσω διότι κατάφερε να αλλάξει… πίστα στην τέχνη της χειραγώγησης των αναγνωστών!

Τελικά τι θέλει να μας πει ο ποιητής;

Ότι ο πρωθυπουργός μέσω το κορωνοϊού κατάφερε να βάλει τα πόδια των απείθαρχων Ελλήνων σε ένα παπούτσι, ότι έτσι έγινε «ηγέτης» και ότι από αμφισβητούμενος «Κούλης» έγινε (θηριο)δαμαστής Κυριάκος Μητσοτάκης;

Ναι! Σίγουρα δεν είναι σωστό να πολιτικοποιήσουμε ένα ιό που έχει στοιχίσει την ζωή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη και που όταν θα περάσει θα αλλάξει τη ζωή μας για πάντα, αλλά σίγουρα και πάντα είναι η ώρα να πούμε «μπράβο», να εντοπίσουμε τα λάθη και, να απαιτήσουμε να λυθούν άμεσα όχι από έναν αμφισβητούμενο πολιτικό αλλά από έναν εν ενεργεία πρωθυπουργό που επέλεξε ο Ελληνικός λαός!

Και φυσικά, -επειδή τα γραπτά μένουν- καλό είναι να μην ξεχνάμε πως και γιατί φτάσαμε εδώ, πόσο ευθύνονται οι σημερινοί υπουργοί, πρωθυπουργοί και άλλοι πολλοί ακόμα και να είμαστε προσεκτικοί όταν υμνούμε με ακατάσχετο σάλιο και δόγμα το «περασμένα ξεχασμένα»!

Ναι! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χειριστεί σε έναν μεγάλο βαθμό με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα την κρίση που περνάμε…

Δεν μπορώ όμως να μην «κλέψω λίγες γραμμές από τον συνάδελφο Νίκο Μπογιόπουλο ο οποίος έγραψε:

«Δεν είναι η ώρα να πολιτικοποιήσουμε τον κορωνοϊό»… Μάλιστα. Ποιοι μας το λένε; Μα αυτοί που με την πολιτική τους έχουν διαλύσει το δημόσιο σύστημα Υγείας, έχουν μετατρέψει την δημόσια και δωρεάν Υγεία σε ανέκδοτο, αυτοί που αποκαλούσαν «τεμπελχανάδες» τους σημερινούς ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές, αυτοί που μόλις στον τελευταίο κρατικό προϋπολογισμό περιέκοψαν κατά ακόμα 182 εκ. ευρώ τις δαπάνες για την δημόσια υγεία κοκ.
Να, όμως, που οι «Δεν είναι η ώρα να πολιτικοποιήσουμε τον κορωνοϊό» βρήκαν την ώρα και πολιτική προπαγάνδα να κάνουν, και κυβερνητικό “success story” (!) να ανακαλύψουν, και στις ουρές των γελωτοποιών – κλακαδόρων της εξουσίας να συνωστίζονται, και το γλείψιμό τους προς την κυβέρνηση και προσωπικά προς τον κ. Μητσοτάκη να το μοστράρουν σαν εμβριθή πολιτική ανάλυση.

Και ο δημοσιογράφος στην συνέχεια του άρθρου του θύμισε κάποια από τα λεγόμενα των κυρίως Μητσοτάκη και Γεωργιάδη (διότι όπως έγραψα παραπάνω «τα γραπτά μένουν»):

Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα» (Σεπτέμβρης 2017, ΔΕΘ)

Άδωνις Γεωργιάδης:

«Αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σάς παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου»( Νοέμβρης 2013, ως υπουργός Υγείας)

Εάν λοιπόν σήμερα η κατάσταση είναι δύσκολη και σύμφωνα με τους επιστήμονες θα γίνει ακόμα δυσκολότερη, το ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού και χρειάζεται επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ δεν ευθύνεται μόνο η Κίνα και η κακιά μας τύχη, αλλά και κάποιοι που έκαναν λόγο για τεμπελχανάδες και για κάποιους άλλους που δεν ήθελαν να τους κλέψει τη δόξα η Τρόικα!

Θα κλείσω με μια διαπίστωση του Ν. Μπογιόπουλου:
«Ο ιός μεταδίδεται και με το σάλιο»!

Και μια σημείωση για τον συντάκτη του περιβόητου λιβανιστηριού:

Ηγέτης δεν είναι ένας αμφιλεγόμενος πολιτικός (δικά του λόγια χρησιμοποιώ) που διαχειρίζεται μια κατάσταση χάρη στον πατριωτισμό κάποιων τεμπελχανάδων που επιβίωσαν…

Ι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This