Σάββατο 19/6/2021

Γιατί ξήλωσαν το σκηνικό του «My Style Rocks» – Τέλος το ριάλιτι μόδας (video)

Το ριάλιτι μόδας που ήταν ένα από τα τελευταία «δυνατά χαρτιά» του ΣΚΑΪ, όπως όλα δείχνουν σταματάει οριστικά.

Το My Style Rocks είχε σταματήσει για γυρίσματα εξαιτίας της πανδημίας και ως τώρα ο σταθμός δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση αναφορικά με το μέλλον του ριάλιτι.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό» ότι χθες δόθηκε εντολή να ξηλωθεί το σκηνικό, ενώ ο σταθμός απέφυγε να απαντήσει. Ο Δ. Ουγγαρέζος εξήγησε ότι ένας από τους λόγους που το παιχνίδι διακόπτεται είναι ότι λόγω της απαγόρευσης πτήσεων, οι εκπρόσωποι του Ατζούν Ιλίτζαλι , του Τούρκου παραγωγού και επιχειρηματία που είναι ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής «Acun Medya» , δεν μπορούν να επισκεφθούν τη χώρα μας για την επίβλεψη. 

«Από χθες δόθηκε εντολή να ξεστηθεί το σκηνικό του My Style Rocks. Που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα δε θα το ξαναδούμε στους δέκτες μας. Από το σταθμό απέφευγαν να απαντήσουν. Σίγουρα οι συντελεστές δε γνωρίζουν. Αυτό που ξέρω είναι πως ένας από τους λόγους είναι ότι εξαιτίας της απαγόρευσης των πτήσεων από την Τουρκία στην Ελλάδα, δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα εκπρόσωποι της Ατζούν να ελέγχουν την επιμέλεια. Αυτός είναι ένας από τους λόγους. Δύσκολα όταν ξεστήνεται σκηνικό δε σημαίνει τέλος για την παραγωγή. Επίσης για να στηθεί σκηνικό για το My Style Rocks έχει ξεστηθεί το μισό Voice».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ