Κυριακή 13/6/2021

Το είδαμε κι αυτό! Το Αρχείο της ΕΡΤ πέθανε τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παπά 

Το Αρχείο της ΕΡΤ όπως φαίνεται ξέμεινε από νεκρούς και καλλιτέχνες και σημαντικά πρόσωπα για να τους κάνει αφιέρωμα και είπε να πεθάνει πριν την ώρα τους τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παπά. 

Το πρωί της Τετάρτης η σελίδα του Αρχείου της ΕΡΤ στο Facebook έκανε 2 αναρτήσεις για τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη και την Ελληνίδα ηθοποιό αναφέροντας ότι σήμερα έφυγαν από τη ζωή:

«Απόσπασμα από την εκπομπή «Το καλλιτεχνικό καφενείο», παραγωγής 1985, στην οποία ο Μίκης Θεοδωράκης είχε συναντηθεί τηλεοπτικά με τους πιο στενούς του συνεργάτες. Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στον Μίκη Θεοδωράκη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή», έγραψαν για τον μουσικοσυνθέτη.

«Απόσπασμα από την εκπομπή «Παρουσίες-Ειρήνη Παπά στις “Ωδές” του Βαγγέλη Παπαθανασίου», στην οποία η σπουδαία ηθοποιός ερμηνεύει ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, ενώ μας ξεναγεί στο χωριό της, Χιλιομόδι, αλλά και σε μέρη που αγάπησε και συνδέθηκε μαζί τους. Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στην Ειρήνη Παπά, που έφυγε σήμερα από τη ζωή», έγραν αντίστοιχα για την Ειρήνη Παπά.

Η γκάφα ολκής έγινε αντιληπτή από τους εργαζόμενους όταν έπεσαν τα πρώτα κατακεραυνωτικά σχόλια και τις κατέβασαν άρον άρον…

Συγγνώμη από την ΕΡΤ

Όπως ήταν αναμενόμενο, λίγο αργότερα η διοίκηση της ΕΡΤ επικοινώνησε με τους δύο καλλιτέχνες και ζήτησε συγγνώμη.

«Σε ιστοσελίδα που διατηρεί το Τμήμα Αρχείου της ΕΡΤ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβηκαν σήμερα το πρωί δύο αναρτήσεις στη «μνήμη» των Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνης Παππά. Η Διοίκηση της ΕΡΤ ήδη επικοινώνησε με τους οικείους των δύο κορυφαίων δημιουργών, ζήτησε συγγνώμη για τη δημόσια αυτή απρέπεια και έχει ήδη επιληφθεί για να διερευνηθεί άμεσα πώς έγιναν οι εν λόγω αναρτήσεις», ανακοίνωσε η διοίκηση της ΕΡΤ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ