Αντιπαράθεση ανάμεσα στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη για τα επεισόδια έξω από το Κρατικό Νίκαιας κατά την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη.
«Οι γιατροί που αποκαλεί τραμπούκους ο κ. Γεωργιάδης είναι οι γιατροί που μέρα παρά μέρα εφημερεύουν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και είναι ανάμεσα στους γιατρούς που στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να εμποδιστεί ένας υπουργός από το να μπει σε ένα νοσοκομείο».
Η Ράνια Τζίμα για το αστυνομικό γκλοπ
Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Πρετεντέρης σχολιάζοντας «και να δέρνουν…», αναφερόμενος σε δυο άτομα με πράσινες στολές που μοίραζαν μπουνιές.
Η Ράνια Τζίμα απάντησε λέγοντας: «Τον άλλον με το γκλοπ τον είδες; Που χτυπάει επίσης; Λέω για τους αστυνομικούς. Καλό θα είναι να μη χτυπιούνται ούτε οι γιατροί…».
- Νοσοκομείο Νίκαιας: Η αστυνομική συνοδεία Γεωργιάδη χτύπησε εργαζομένους
- Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν δεν ήταν τα ΜΑΤ θα με είχαν σκοτώσει»
- Γιατρός με χειροπέδες στο Νοσοκομείο Νίκαιας – «Δεν θα κάνω μήνυση» λέει ο Άδωνις







