Τέλος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το Star: Ποια θα πάρει τη θέση της στο GNTM 

Must Read

Η  Ηλιάνα Παπαγεωργίου «τελείωσε» με τον τηλεοπτικό σταθμό Star και το ριάλιτι μόδας GNTM, στον απόηχο της κόντρας της με την Βίκυ Καγιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, η εντυπωσιακή καλλονή δεν ανήκει πλέον στην ομάδα του GNTM οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει και συζητούν τις δοκιμασίες και το πρόγραμμα των γυρισμάτων που θα γίνουν το καλοκαίρι.

Μάλιστα, η Ηλιάνα αφαίρεσε και το GNTM από το προφίλ της στο Instagram και ήδη γίνεται λόγος για το ποια θα κάτσει στην καρέκλα της. 

Το επικρατέστερο πρόσωπο είναι η Δούκισσα Νομικού που έχει μια πολύ καλή σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό και εμπειρία στον χώρο του μόντελινγκ αλλά και στην παρουσίαση.

Την ίδια στιγμή ακούγεται και το όνομα της Ροζάνας Γεωργίου, που είναι πολύ εντυπωσιακή και με δυνατό portfolio.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This