Οι μεταμορφώσεις και ο κορωνοϊός «έφαγαν» το «Your Face Sounds Familiar»! Δεν θα συνεχιστεί για φέτος (video)

Must Read

O συνωστισμός στα καμαρίνια με τους διαγωνιζομένους, τα μέλη της κριτικής επιτροπής και φυσικά τους ενδυματολόγους, makeup artists, κομμωτές, καθηγητές υποκριτικής, φωνητικής, χορογράφους και πάει λέγοντας «έφαγε» δυστυχώς το «Your Face Sounds Familiar».

Το show μεταμορφώσεων ρίχνει αυλαία για φέτος και ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέτωπο του κορωνοϊού θα επιστρέψει στους δέκτες μας από τα τέλη του Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά, το παιχνίδι θα συνεχιστεί από εκεί όπου σταμάτησε, με τους ίδιους συμμετέχοντες, καθώς, αν μη τι άλλο, είχαν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους σε έξι εκπομπές και ήθελαν άλλες οκτώ για το φινάλε. «Το YFSF δεν θα βγει στον αέρα με τα επόμενα επεισόδια. Δεν είναι μια είδηση που μας έκανε χαρούμενους, αλλά ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση, γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε αποστάσεις ασφαλείας. Χρειάζονται πάρα πολλοί άνθρωποι για να γίνει μια μεταμόρφωση» είπε χθες στο «Πρωινό» η Μαρία Μπεκατώρου.

«Θα γινόταν μισή δουλειά. Επίσης, δεν μπορεί να έρθει ο κόσμος να μας παρακολουθήσει από κοντά. Μπαίνει μια άνω τελεία και από Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα γίνει» συμπλήρωσε. Πάντως, και η ταλαντούχα ηθοποιός Δανάη Λουκάκη, η οποία έπαιρνε μέρος στο «ΥFSF», μας είχε προϊδεάσει για το πρόωρο φινάλε από τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν από δύο εβδομάδες στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας», λέγοντας τότε πως «το βλέπει δύσκολο να συνεχιστεί μια παραγωγή που έχει τόσο πολύ κόσμο».

https://www.youtube.com/watch?v=4mrnrXim3EM

Δείτε επίσης: Πετροβόλησαν την δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη – Είχε πάει σε ρεπορτάζ για τις παραλίες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This