Σωτήρης Γεωργούντζος: «Έβαψαν με σπρέι τον τοίχο μου επειδή είχα κορωνοϊό»

Must Read

Ο Σωτήρης Γεωργούτζος καταγγέλλει απάνθρωπο μπούλιγνκ και ρατσισμό!

Ο γνωστός αθλητικογράφος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, χρειάστηκε να δώσει σκληρή μάχη νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο. Μιλώντας στο Star, ο κ. Γεωργούτζος αφηγήθηκε πώς πέρασε αυτό το δύσκολο διάστημα για την υγεία του, περιμένοντας να δει ξανά από κοντά την οικογένεια και τους φίλους του. 

Ο αθλητικογράφος που πλέον είναι υγιής, κι έχει κάνει όλα τα απαραίτητα τεστ που βγήκαν αρνητικά, ανυπομονεί να επανέλθει στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς και να πάει στην παραλία.

Τα συνθήματα στο εξοχικό του

Φίλοι, συνάδελφοι και γνωστοί εξέφρασαν τη συμπαράσταση του μέσω μηνυμάτων στον  Σωτήρη Γεωργούτζο που νόσησε, όμως δεν έλειψαν και ορισμένοι ανεγκέγφαλοι που πατώντας στο θέμα υγείας του του επιτέθηκαν και του έκαναν bullying, ενώ έγραψαν στον τοίχο του εξοχικού του με σπρέι τη λέξη κορωνοϊός:

«Κάποιοι ασυνείδητοι, κάποιοι αναίσθητοι άσκησαν κοινωνικό ρατσισμό, μπούλινγκ Δεν δίστασαν να γράψουν και με σπρέι έξω από το εξοχικό μου σπίτι στο χωριό. Έγραψαν τη λέξη κορωνοϊός, ήταν κάτι το ανατριχιαστικό. Έμαθα με μεγάλη στεναχώρια, είδα μια σκληρότητα της τοπικής κοινωνίας, η οποία με σημάδεψε πάρα πολύ. Ακόμα και ο μάστορας που κάλεσα για να μου φτιάξει κάποια πράγματα δεν ήρθε επειδή φοβόντουσαν ένα μηνά μετά μην κολλήσουν. Λυπάμαι… Στεναχωριέμαι πάρα πολύ», δήλωσε ο Σωτήρης Γεωργούτζος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This