Από Παρασκευή 26 Ιουλίου η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων

Must Read

Την επόμενη Παρασκευή, 26 Ιουλίου ξεκινά η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων. Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων, ανά πρώην ταμείο, είναι οι εξής:

  1. Οι πιστώσεις από τον τ. ΟΓΑ, τον τ. ΕΤΑΑ, τον τ. ΟΑΕΕ και από τον ΟΠΕΚΑ για τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων θα γίνουν στις 26 Ιουλίου,
  2. Οι συντάξεις των δικαιούχων του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ, του τ. ΝΑΤ και όλων των πρώην ασφαλιστικών φορέων που έχουν ενοποιηθεί εντός του ΕΦΚΑ, θα καταβληθούν την Τρίτη 30 Ιουλίου.
  3. Την ίδια ημέρα (στις 30 Ιουλίου) θα πιστωθούν και οι προσωρινές συντάξεις των δικαιούχων που υπηρέτησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας και στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ωστόσο, όσον αφορά στις συντάξεις χηρείας, η αναπροσαρμογή – αύξηση τους από το 50% στο 70% του τελικού ποσού που δικαιούνται οι θανόντες και οι θανούσες, σύμφωνα και με στελέχη του ΕΦΚΑ, παρά την εντολή που έδωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, δείχνει να είναι σχεδόν αδύνατη να πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας έχει η επαναχορήγηση των αναλυτικών ενημερωτικών σημειωμάτων με τον επανυπολογισμό του «νόμου Κατρούγκαλου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This