Κωστής Χατζηδάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε τη ΔΕΗ» (video)

Must Read

Με τη φράση «δεν είμαι ταχυδακτυλουργός» ο Κωστής Χατζηδάκης έδειξε το πόσο δύσκολο θα είναι να βρεθεί μια άκρως επιτυχημένη λύση για το ζήτημα της ΔΕΗ.

Ωστόσο, ο ίδιος, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει αναλυτικά τη Δευτέρα το «πολυπαραγοντικό» σχέδιο σωτηρίας της ΔΕΗ, που έχει υπ’ όψιν και καθησύχασε τους εργαζομένους.

Ο κ. Χατζηδάκης επέρριψε ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της Επιχείρησης στους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος ειδικά στο σχέδιο της μικρής ΔΕΗ, που εγκαταλείφθηκε. Ωστόσο, δήλωσε πως οι εργαζόμενοι δεν πρέπει καθόλου να ανησυχούν.

«Μπορεί να υπάρξει λύση καλής και κακής ΔΕΗ; Κάτι τέτοιο θα κόστιζε πέντε δισεκατομμύρια. Πού θα τα βρούμε; Πουθενά. Δεν υπάρχει μεγάλη και μικρή ΔΕΗ, δεν υπάρχει καλή και κακή, δεν υπάρχει στρατηγικός επενδυτής. Πρέπει να πάμε σε λύση σωτηρίας για τη ΔΕΗ πολυπαραγοντική. Ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε τη ΔΕΗ», είπε ο κ.Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Σκάι.

«Δεν υπάρχει μαγική λύση, δεν είμαι ταχυδακτυλουργός. Η εταιρεία είναι αυτοπαγιδευμένη. Έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αυξήσεις στα τιμολόγια, όμως, έτσι, θα χάσεις πελάτες που θα πάνε στους ανταγωνιστές. Αυτό πληρώνουμε. Το σχέδιο θα είναι τελείως ξεκάθαρο τη Δευτέρα το απόγευμα».

https://www.youtube.com/watch?v=6Kz1KKS4x7I

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This