Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Κωστής Χατζηδάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε τη ΔΕΗ» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Με τη φράση «δεν είμαι ταχυδακτυλουργός» ο Κωστής Χατζηδάκης έδειξε το πόσο δύσκολο θα είναι να βρεθεί μια άκρως επιτυχημένη λύση για το ζήτημα της ΔΕΗ.

Ωστόσο, ο ίδιος, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει αναλυτικά τη Δευτέρα το «πολυπαραγοντικό» σχέδιο σωτηρίας της ΔΕΗ, που έχει υπ’ όψιν και καθησύχασε τους εργαζομένους.

Ο κ. Χατζηδάκης επέρριψε ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της Επιχείρησης στους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος ειδικά στο σχέδιο της μικρής ΔΕΗ, που εγκαταλείφθηκε. Ωστόσο, δήλωσε πως οι εργαζόμενοι δεν πρέπει καθόλου να ανησυχούν.

«Μπορεί να υπάρξει λύση καλής και κακής ΔΕΗ; Κάτι τέτοιο θα κόστιζε πέντε δισεκατομμύρια. Πού θα τα βρούμε; Πουθενά. Δεν υπάρχει μεγάλη και μικρή ΔΕΗ, δεν υπάρχει καλή και κακή, δεν υπάρχει στρατηγικός επενδυτής. Πρέπει να πάμε σε λύση σωτηρίας για τη ΔΕΗ πολυπαραγοντική. Ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε τη ΔΕΗ», είπε ο κ.Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Σκάι.

«Δεν υπάρχει μαγική λύση, δεν είμαι ταχυδακτυλουργός. Η εταιρεία είναι αυτοπαγιδευμένη. Έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αυξήσεις στα τιμολόγια, όμως, έτσι, θα χάσεις πελάτες που θα πάνε στους ανταγωνιστές. Αυτό πληρώνουμε. Το σχέδιο θα είναι τελείως ξεκάθαρο τη Δευτέρα το απόγευμα».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ