Προσοχή: Μέχρι σήμερα 21 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για την επιστρεπτέα προκαταβολή

Must Read

Μέχρι σήμερα 21 Σεπτεμβρίου έχουν στη διάθεσή τους οι επιχειρήσεις για να υποβάλουν αίτηση για τον τρίτο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myBusinessSupport (www.aade.gr/mybusinesssupport).

Και είναι η τελευταία ευκαιρία ώστε να ενταχθούν στον τρίτο κύκλο, ιδιωτικές επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής και ατομικές επιχειρήσεις χωρίς εργαζομένους, εφόσον διαθέτουν φορολογική ταμειακή μηχανή.

Επίσης, για πρώτη φορά δίνεται δυνατότητα συμμετοχής σε μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις υποκείμενες σε ΦΠΑ με έδρα την Ελλάδα, ατομικές επιχειρήσεις χωρίς εργαζομένους και χωρίς φορολογική ταμειακή μηχανή που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο ή σε τομείς με έντονη εποχικότητα, όπως και ατομικές επιχειρήσεις χωρίς εργαζομένους και χωρίς φορολογική ταμειακή μηχανή, οι οποίες έχουν την έδρα τους σε πληγείσες περιοχές της Εύβοιας.

Αντίθετα, εκτός επιστρεπτέας προκαταβολής ΙΙΙ μένουν ατομικές επιχειρήσεις που δεν απασχολούσαν κανέναν εργαζόμενο με σχέση εξαρτημένης εργασίας κατά την 1η Αυγούστου 2020 και δεν διαθέτουν φορολογική ταμειακή μηχανή, επιχειρήσεις που απασχολούσαν περισσότερους από 1.000 εργαζομένους με σχέση εξαρτημένης εργασίας κατά την 1η Αυγούστου 2020, καθώς και επιχειρήσεις που είναι σε αδράνεια από τον Απρίλιο του 2019 και μετά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This