Ποιες εφορίες θα συγχωνευθούν

Must Read

Νέο κύμα συγχωνεύσεων εφοριών έρχεται μέσα στο 2020. Στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των εφοριακών (ΠΟΕ-ΔΟΥ) με τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ, ο Γιώργος Πιτσιλής τούς ανακοίνωσε ότι, μετά τη συγχώνευση της ΔΟΥ Αχαρνών με τη ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων, που θα γίνει μέχρι το τέλος του 2019, το επόμενο έτος έρχονται νέες μεγάλες ανατροπές.

Με βάση τον υπηρεσιακό σχεδιασμό, πρόκειται να ενωθούν οι δύο εφορίες του Περιστερίου, η Εφορία Παλαιού Φαλήρου με τη ΔΟΥ Νέας Σμύρνης, η αντίστοιχη του Βύρωνα με τη ΙΖ’ ΔΟΥ, της Ηλιούπολης με του Αγ. Δημητρίου, η ΔΟΥ Χαλανδρίου με την Εφορία Ψυχικού, του Γαλατσίου με τη ΙΔ’ ΔΟΥ και η Εφορία Αμαρουσίου θα αναβαθμιστεί σε Α’ τάξης.

Το κύμα των συγχωνεύσεων θα καλύψει τις εφορίες και της Θεσσαλονίκης και των μεγάλων πόλεων. Η ΔΟΥ Καλαμαριάς θα ενωθεί με την Η’ ΔΟΥ, της Ιωνίας με την Α’ ΔΟΥ, η ΣΤ’ με τη Δ’ ΔΟΥ, ενώ θα παραμείνουν ως έχουν η Ε’ ΔΟΥ, η Ζ’ και των Αμπελοκήπων. Συγχωνεύσεις σχεδιάζονται επίσης στον Βόλο και στην Πάτρα.
Παράλληλα, η ΑΑΔΕ ψάχνει κτίρια που θα στεγάσουν τις εφορίες οι οποίες θα προκύψουν μετά τη συγχώνευση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This