Χρυσές συντάξεις 3.000 ευρώ πρόλαβαν 226 τυχεροί

Must Read

Νέα στοιχεία για τις «χρυσές» συντάξεις έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Νότης Μηταράκης.

Όσον αφορά το ζήτημα των συντάξεων που έφταναν έως και τις 24.000 ευρώ, ο κ. Μηταράκης δήλωσε πως φάκελοι με συντάξεις που έφταναν αυτό το ύψος, είχαν περάσει από επεξεργασία της διοίκησης και βρίσκονταν στο στάδιο της τελικής υπογραφής.

Ακόμη ο κ. Μηταράκης ανέφερε ότι, από τη στιγμή που ο κ. Βρούτσης ενημερώθηκε πως υπάρχουν τέτοιες συντάξεις οι οποίες αφορούν τόσο υψηλά χρηματικά ποσά, ζήτησε να παγώσουν οι διαδικασίες μέχρι να δούμε τι συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει τελικά και είναι λάθος, είναι πως βάσει του νόμου Κατρούγκαλου, προσμετρώνται γενικοί κοινωνικοί πόροι που συλλέχθηκαν για τη στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος, σε ατομικές ασφαλιστικές μερίδες.

Τους τελευταίους μήνες οι συντάξεις που έχουν εκδοθεί και πληρωθεί άνω των 3.000 ευρώ (το οποίο είναι το όριο που έχει αναφέρει ο ίδιος ο κ. Κατρούγκαλος ότι ορίζει ο νόμος του), φτάνουν τις 226.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This