Πληρωμή με «ρεφενέ» εγκαινιάζει η PayPal!

Must Read

Την υπηρεσία «Κοινά Ταμεία» (Money Pools) λανσάρει στην Ελλάδα η PayPal, η οποία αποτελεί έναν εύκολο όσο και ασφαλή τρόπο για τη συλλογή και την διαχείριση χρημάτων για τις από κοινού δαπάνες με φίλους και συγγενείς.

Η νέα αυτή υπηρεσία, η οποία είναι χωρίς χρέωση, ουσιαστικά επιτρέπει σε χρήστες της PayPal να συλλέγουν χρήματα για την εξόφληση από κοινού εξόδων, όπως οι διακοπές παρέα με φίλους, η πληρωμή ενός ομαδικού δώρου (για γάμους, βαφτίσια ή γενέθλια, για παράδειγμα) ή κάποια ειδική εκδήλωση, με τη δημιουργία μίας ηλεκτρονικής «δεξαμενής» και την κοινοποίηση, κατόπιν, του εν λόγω συνδέσμου στους συμμετέχοντες.

Τα «Κοινά Ταμεία» (Money Pools) προσφέρουν σε εκατομμύρια πελάτες, οι οποίοι κάνουν ήδη χρήση των P2P πληρωμών της PayPal, έναν ακόμα πιο εξατομικευμένο και οργανωμένο τρόπο να διαχειρίζονται δαπάνες που μοιράζονται με τρίτους, ενώ παράλληλα τους απαλλάσσει από το άγχος να πληρώσουν προκαταβολικά το ποσό που τους αντιστοιχεί ή να ζήσουν την άχαρη διαδικασία διαρκούς υπενθύμισης στους φίλους τους να τους εξοφλήσουν.

Επιπλέον, o χρήστης που δημιουργεί το «κοινό ταμείο», έχει τη δυνατότητα για άμεση χρήση και συνεχή παρακολούθηση της πορείας των συνεισφορών. Εξάλλου, η νέα αυτή υπηρεσία καθιστά σαφώς πιο εύκολη και βολική την αποπληρωμή, καθώς αποφεύγεται η ανάγκη πρόσβασης σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ), ενώ, ακόμα και εκείνοι που δεν διαθέτουν λογαριασμό PayPal, είναι εξίσου σε θέση να συνεισφέρουν στο ταμείο, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή τη χρεωστική τους κάρτα.

Η υπηρεσία «Κοινά Ταμεία» (Money Pools) είναι ήδη διαθέσιμη σε 26 χώρες της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This