Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Πληρωμή με «ρεφενέ» εγκαινιάζει η PayPal!

Την υπηρεσία «Κοινά Ταμεία» (Money Pools) λανσάρει στην Ελλάδα η PayPal, η οποία αποτελεί έναν εύκολο όσο και ασφαλή τρόπο για τη συλλογή και την διαχείριση χρημάτων για τις από κοινού δαπάνες με φίλους και συγγενείς.

Η νέα αυτή υπηρεσία, η οποία είναι χωρίς χρέωση, ουσιαστικά επιτρέπει σε χρήστες της PayPal να συλλέγουν χρήματα για την εξόφληση από κοινού εξόδων, όπως οι διακοπές παρέα με φίλους, η πληρωμή ενός ομαδικού δώρου (για γάμους, βαφτίσια ή γενέθλια, για παράδειγμα) ή κάποια ειδική εκδήλωση, με τη δημιουργία μίας ηλεκτρονικής «δεξαμενής» και την κοινοποίηση, κατόπιν, του εν λόγω συνδέσμου στους συμμετέχοντες.

Τα «Κοινά Ταμεία» (Money Pools) προσφέρουν σε εκατομμύρια πελάτες, οι οποίοι κάνουν ήδη χρήση των P2P πληρωμών της PayPal, έναν ακόμα πιο εξατομικευμένο και οργανωμένο τρόπο να διαχειρίζονται δαπάνες που μοιράζονται με τρίτους, ενώ παράλληλα τους απαλλάσσει από το άγχος να πληρώσουν προκαταβολικά το ποσό που τους αντιστοιχεί ή να ζήσουν την άχαρη διαδικασία διαρκούς υπενθύμισης στους φίλους τους να τους εξοφλήσουν.

Επιπλέον, o χρήστης που δημιουργεί το «κοινό ταμείο», έχει τη δυνατότητα για άμεση χρήση και συνεχή παρακολούθηση της πορείας των συνεισφορών. Εξάλλου, η νέα αυτή υπηρεσία καθιστά σαφώς πιο εύκολη και βολική την αποπληρωμή, καθώς αποφεύγεται η ανάγκη πρόσβασης σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ), ενώ, ακόμα και εκείνοι που δεν διαθέτουν λογαριασμό PayPal, είναι εξίσου σε θέση να συνεισφέρουν στο ταμείο, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή τη χρεωστική τους κάρτα.

Η υπηρεσία «Κοινά Ταμεία» (Money Pools) είναι ήδη διαθέσιμη σε 26 χώρες της Ευρώπης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ