Τρίτη 22/6/2021

Άνοιξε η πλατφόρμα του «ΕΡΓΑΝΗ» για το επίδομα Μαρτίου στους καλλιτέχνες

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ισχύει έως τις 19 Μαΐου

Από σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου, στην πλατφόρμα του «ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ» οι επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού μπορούν να υποβάλλουν μονομερείς δηλώσεις για την καταβολή της αποζημίωσης των 534 ευρώ για τον μήνα Μάρτιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, οι καλλιτέχνες – επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, που είναι εγγεγραμμένοι στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ έως και την 10/1/2021 και είναι δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού, μπορούν να υποβάλλουν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για τον μήνα Μάρτιο 2021. Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ισχύει έως τις 19 Μαΐου 2021.

Ταυτόχρονα, προωθείται προς υπογραφή η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παράταση της χορήγησης της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους καλλιτέχνες και για τον μήνα Απρίλιο. Όσον αφορά στο άνοιγμα της πλατφόρμας για τον Απρίλιο, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ