Τα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια για δωρεάν τάμπλετ

Must Read

Διευρύνονται οι κατηγορίες των δικαιούχων της Ψηφιακής Μέριμνας για το voucher ύψους 200 ευρώ για την αγορά ψηφιακών μέσων, σύμφωνα με ανακοίνωση των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης, Παιδείας, Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης,

Κατά τη διάρκεια του γ’ κύκλου, ο οποίος θα αρχίσει στο τέλος Αυγούστου, θα μπορούν να
καταθέσουν αίτηση οι οικογένειες οι οποίες είναι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ στις β’ και γ’ εισοδηματικές κατηγορίες (ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα από 6.000 έως 15.000 ευρώ), και ταυτόχρονα έχουν τρία ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα ή έχουν εξαρτώμενο τέκνο με αναπηρία.

Οπως συνέβη και στους πρώτους δύο κύκλους του προγράμματος, οι δικαιούχοι του γ’ κύκλου θα λάβουν επιταγή 200 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε επιλέξιμη δημόσια εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).

Καθώς χθες ολοκληρώθηκαν οι α’ και β’ κύκλοι της Ψηφιακής Μέριμνας, οι δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις έχουν ήδη κατατεθεί και εγκριθεί (ή πρόκειται να εγκριθούν) θα μπορούν να κάνουν χρήση των επιταγών τους για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού έως την 1η Νοεμβρίου 2021. Συνολικά, από τις 5 Απριλίου 2021, όταν άνοιξε ο α’ κύκλος του προγράμματος, έως τις 30 Ιουλίου 2021 εκδόθηκαν 435.484 επιταγές 264.592 δικαιούχων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This