Ποιες είναι οι πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο σύμφωνα με το Bloomberg

Tρεις οικογένειες των ΗΠΑ στην κορυφή της λίστας!

Must Read

Ούτε μία, ούτε δυο, αλλά τρεις οικογένειες των ΗΠΑ είναι στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους του κόσμου.

Πρόκειται για τους Walton και Mars, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των καταναλωτικών αγαθών, και τους βιομήχανους Koch.

Οι Walton έχουν περιουσία που φτάνει τα 238 δις δολάρια. Ακολουθούν οι Mars με 142 δις (μερικά από τα παγκοσμίως γνωστά προϊόντα τους είναι τα Milky Way, Snickers, M&M’s, Twix).

Στην 5 θέση βρίσκεται η βασιλική οικογένεια που κυβερνά τη Σαουδική Αραβία, Al Saud, της οποίας όμως ο πλούτος δεν προέρχεται από επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά από τα αποθέματα πετρελαίου της χώρας τους.

Στην 6η θέση με 94 δις δολάρια η οικογένεια Ambani, ιδιοκτήτρια της Reliance Industries, στην 8η βρίσκονται οι ιδιοκτήτες των γαλλικών ειδών πολυτελείας με τις επωνυμίες Hermès και Chanel.

Η Boehringer/Von Baumbach στη θέση 10 με την φαρμακευτική Boehringer Ingelheim, ενώ η οικογένεια Albrecht στη θέση 12 με το κατάστημα εκπτωτικών ειδών Aldi. Την 9η θέση στη λίστα έχει η οικογένεια Thomson, μεγιστάνες των MME και ιδρυτές του Thomson Reuters.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This