Εκκρεμείς συντάξεις: Γιατί ο Χατζηδάκης προσπαθεί να… ωραιοποιήσει την κατάσταση;

Φθηνά κόλπα χρησιμοποιεί το υπουργείο Εργασίας

Must Read

Να ωραιοποιήσει την κατάσταση σχετικά με τις εκκρεμείς συντάξεις προσπάθησε, για μία ακόμα φορά, ο Κωστής Χατζηδάκης. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο υπουργός Εργασίας είπε πως το 2019 εκδόθηκαν 130.000 συντάξεις, πέρυσι 160.000 και τώρα είμαστε ήδη στις 200.000, ενώ απομένει και ο Δεκέμβριος.

Απαντώντας σε σχόλια πως είναι αισιόδοξη η εκτίμησή του ότι δεν θα υπάρχουν εκκρεμείς συντάξεις μετά από το πρώτο εξάμηνο του 2022, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι «από τον Μάρτιο θα τεθούν σε λειτουργία 20 λογισμικά διαφορετικά για την έκδοσή τους, έχουν γνώση οι φύλακες, δεν πάμε στα τυφλά όταν λέμε ότι τότε δεν θα υπάρχουν εκκρεμείς συντάξεις.

Στόχος είναι μέχρι τον Φεβρουάριο να έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες έως και το 2019». Όσα κόλπα και να χρησιμοποιήσει, πάντως, ο Κωστής Χατζηδάκης, το στοκ των
εκκρεμών συντάξεων ούτε μειώνεται ούτε κρύβεται. Τα φθηνά κόλπα που χρησιμοποιεί το υπουργείο Εργασίας δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι δυόμισι χρόνια μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από τη Ν.Δ. μόλις και μετά βίας κατόρθωσε να μειώσει το τεράστιο απόθεμα εκκρεμών συντάξεων στο ύψος που το παρέλαβε, και μόνο σε ό,τι αφορά τις κύριες, αφού υπάρχουν και πάνω από 120.000 επικουρικές συντάξεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Διαβάστε ακόμα:

«Κόλπο» Χατζηδάκη για να παρουσιάζει λιγότερες… εκκρεμείς συντάξεις!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This