Νέα φορολοταρία: Πότε κάνει πρεμιέρα και ποιοι κερδίζουν

Μέχρι και 50.000 ευρώ έπαθλο

Must Read

Στο τέλος του μήνα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του, το νέο σύστημα φορολοταρίας, το οποίο σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Χρήστου Σταϊκούρα θα δώσει έως και 50.000 ευρώ σε έναν φορολογούμενο ο οποίος πραγματοποίησε τις συναλλαγές του ηλεκτρονικά τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται το Υπουργείο Οικονομικώνένας φορολογούμενος θα κερδίσει 50.000 ευρώ, 55 φορολογούμενοι θα μοιραστούν από 5.000 έως 20.000 ευρώ ο καθένας, ενώ 500 θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ ο καθένας. Τα ποσά αυτά, που θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει οι φορολογούμενοι στο Taxisnet είναι αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Τα ποσά που θα κερδίζουν κάθε μήνα οι φορολογούμενοι είναι τα εξής:

  • 1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ
  • 5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ ο καθένας
  • 50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας
  • 500 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας

Πώς θα πληρώνονται τα έπαθλα

Τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον λογαριασμό πληρωμών που έχει δηλώσει ή θα δηλώσει ο ενδιαφερόμενος για το σκοπό αυτό στο myAADE της ΑΑΔΕ, στην επιλογή «Μητρώο και Επικοινωνία» και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεται ως δικαιούχος.

Στους πολίτες που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει λογαριασμό πληρωμών, δίνεται προθεσμία 3 μηνών από την επομένη της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν στην ΑΑΔΕ, τον λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο. Η πίστωση του ποσού στην περίπτωση αυτή γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του λογαριασμού πληρωμών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This