Στην 5η θέση των πιο κακοπληρωμένων στον κόσμο, οι Έλληνες εργαζόμενοι!

Και ο προκλητικός Στουρνάρας δηλώνει ότι έχουν λεφτά οι Έλληνες για να πληρώνουν!

Must Read

Θα θυμάστε βέβαια πως σε όλο το διάστημα των σκληρών μνημονίων, υπήρχαν χώρες -με πρώτη και καλύτερη τη Γερμανία– που μας χλεύαζαν, λέγοντας πως είμαστε… τεμπέληδες και ουσιαστικά μας αξίζει η οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθαμε. Τότε δυστυχώς υπήρχαν και κάμποσοι δικοί μας πολιτικοί που επικροτούσαν αυτές τις άκρως προσβλητικές για τον ελληνικό λαό τοποθετήσεις.

Σήμερα λοιπόν έρευνα της πλατφόρμας αναζήτησης εργασίας «Lensa», που χρησιμοποίησε συγκριτικά στοιχεία ανάμεσα σε 35 χώρες σε όλον τον κόσμο, έχει την Ελλάδα στην 5η θέση παγκοσμίως με τους πιο κακοπληρωμένους εργαζομένους του πλανήτη!

Σύμφωνα με την έρευνα οι Έλληνες αμείβονται χαμηλότερα από τους Εσθονούς, τους Λιθουανούς και τους Πολωνούς, αν και εργάζονται πολύ περισσότερο! Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα εργάζονται 33 ώρες και 12 λεπτά την εβδομάδα κατά μέσο όρο και παίρνουν 15 δολάρια και 74 σεντς την ώρα.

Στην πρώτη θέση είναι οι Μεξικάνοι, που εργάζονται 40 ώρες και 48 λεπτά κατά μέσο όρο την εβδομάδα και πληρώνονται 7 δολάρια και 64 σεντς την ώρα.

Στον αντίποδα οι πιο καλοπληρωμένοι του πλανήτη είναι οι Ισλανδοί, που εργάζονται 27 ώρες και 36 λεπτά κατά μέσο όρο την εβδομάδα και παίρνουν 47 δολάρια και 3 σεντς την ώρα. Μετά είναι οι κάτοικοι του Λουξεμβούργου, οι Δανοί, οι Ελβετοί, οι Ολλανδοί, οι Νορβηγοί και οι Γερμανοί.

Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση στη χώρα μας και την ίδια ώρα ο Στουρνάρας -που μάλλον ζει σε παράλληλο σύμπαν- δηλώνει ότι έχουν λεφτά οι Έλληνες για να πληρώνουν!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This