Τιμ Μαγιόπουλος: Ανέλαβε νέος CEO της SVB

Τι έγραψε στο πρώτο e-mail του προς όλους τους πελάτες της τράπεζας

Must Read

Ο Ελληνοαμερικανός Τιμ Μαγιόπουλος (φωτό) είναι πλέον ο νέος διευθύνων σύμβουλος της υπό διαχείριση Silicon Valley Bank μετά την απόλυση των μέχρι πρότινος στελεχών από την αμερικανική κυβέρνηση.

«Η Silicon Valley Bank N.A. είναι ανοιχτή και λειτουργεί ως συνήθως» έγραψε ο Μαγιόπουλος στο πρώτο e-mail του προς όλους τους πελάτες της τράπεζας, που εστάλη τη Δευτέρα το απόγευμα. «Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. Αναγνωρίζω ότι οι τελευταίες μέρες ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας, και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη της μοναδικής κοινότητας που εξυπηρετούμε. Ανέλαβα στην εταιρία ως διευθύνων σύμβουλος από σήμερα» πρόσθεσε.

Ο Τιμ Μαγιόπουλος γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1959 από τον Χάρι Μαγιόπουλος και τη σύζυγό του Ελεανορ Ιντα Μαγιόπουλος. Ο πατέρας του ήταν τεχνικός αεροναυπηγικής, συνδικαλιστής και μέλος της United Auto Workers. Πήρε πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας από το πανεπιστήμιο Κορνέλ το 1980 και έκανε το διδακτορικό του στη Νομική Σχολή του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης το 1984. Εντάχθηκε στη Fannie Mae στον απόηχο της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008 και έφτασε να γίνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, επαναφέροντας την εταιρία σε κερδοφορία και αποδίδοντας περισσότερα από 167 δισεκατομμύρια δολάρια σε μερίσματα στους φορολογουμένους. Ο Μαγιόπουλος αποχώρησε το 2018 και τον Ιανουάριο του 2019 εντάχθηκε στην τεχνολογική εταιρία Blend.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του διετέλεσε επίσης γενικός σύμβουλος της Bank of America και εργάστηκε επίσης στις Deutsche Bank, Credit Suisse First Boston και Donaldson, Lufkin & Jenrette.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This