Ωμή παραδοχή της κυβερνητικής ανεπάρκειας: «Αύξηση τιμών και το 2023, οριζόντια»!

Η ακρίβεια δεν έχει φρένο και η Κυβέρνηση επιδίδεται σε πυροτεχνήματα και φούσκες με καλάθια, voucher και pass

Must Read

Για μία ακόμη φορά ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, διαλύει το «ροζ συννεφάκι» που με κόπο προσπαθούν να φτιάξουν τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και το πρωτοπαλίκαρό του στην προπαγάνδα και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η… κοσμογονία που υπόσχεται ο Πρωθυπουργός σε κάθε του προεκλογική εμφάνιση είναι προφανώς μια ουτοπία (στην πιο… αθώα περίπτωση) και μια συστηματική προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών.

Η ακρίβεια δεν έχει φρένο πουθενά και η Κυβέρνηση αντί να λάβει ουσιαστικά μέτρα για το «φρενάρισμά» της, επιδίδεται σε πυροτεχνήματα και φούσκες με καλάθια, voucher και pass.

Ο κ.Σταικούρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ ήταν απόλυτα ξεκάθαρος ότι θα υπάρξει και το 2023 οριζόντια αύξηση τιμών, γκρεμίζοντας οποιαδήποτε ελπίδα οικονομικής επιβίωσης και ανάκαμψης των νοικοκυριών:

«Έκανα μια δήλωση στην οποία επιμένω: ο πληθωρισμός θα είναι της τάξης του 4,5% το 2023. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει αύξηση τιμών, οριζόντια».

Στη συνέχεια μάλιστα, προσπάθησε να… πείσει τους πολίτες ότι υπάρχει λόγος για την κυβερνητική απραξία: «Μείωση τιμών σημαίνει αποπληθωρισμός και ο αποπληθωρισμός είναι συνήθως συνυφασμένος με την ύφεση»!




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This