Ρουσφέτια μέσω facebook από τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ

Must Read

Ρουσφέτια μέσω… facebook κάνει η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, όπως καταγγέλλει η ομοσπονδία εργαζομένων στην επιχείρηση. Με αφορμή την κατάθεση της τροπολογίας με την οποία επιστρέφουν στο Δημόσιο οι μετοχές των ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ, η ομοσπονδία σημειώνει ότι «η διοίκηση των ”αρίστων” συνεχίζει απρόσκοπτα και αναίτια την πρόσληψη δεκάδων συμβούλων – συνεργατών, σκορπίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και αδιαφορώντας για τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων της εταιρίας» και προσθέτει:

«δημοσίευσαν ακόμα και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκήρυξη με συλλογή βιογραφικών με καταληκτική ημερομηνία 14 Αυγούστου».

Για την ΟΜΕ – ΕΥΔΑΠ «τα ερωτήματα και οι υποψίες που προκαλούνται είναι εύλογα, για αυτό και απαιτούμε απαντήσεις:

– Γιατί δεν αξιοποιείται το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας;

– Με ποιες διαφανείς διαδικασίες και ποιοι αξιολογούν τους ενδιαφερομένους;

– Ποιος ο σκοπός, ποια η αναγκαιότητα και ποιο το όφελος για την εταιρία και τους εργαζομένους;

– Γιατί τέτοια βιασύνη στην περίοδο θερινών αδειών και πριν από τη Γ.Σ. της εταιρίας;

– Είναι ενήμερα τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας;

– Είναι ενήμερο το αρμόδιο υπουργείο»;

Υπενθυμίζουν επίσης ότι ακόμα αναμένουν απαντήσεις και εξηγήσεις από τη διοίκηση «για το σύνολο των συμβούλων και συνεργατών που έχει μαζέψει, το ετήσιο κόστος αυτών, καθώς και την αναγκαιότητα και το όφελος για την εταιρία. Τελικά οι “άριστοι” δεν μπορούν να διοικήσουν χωρίς συμβούλους» διερωτώνται οι εργαζόμενοι.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η ομοσπονδία χαιρετίζει την εξέλιξη της επιστροφής στο Δημόσιο των δύο μεγαλύτερων εταιριών ύδρευσης – αποχέτευσης, υπενθυμίζοντας ότι αυτό αποφασίστηκε από την κυβέρνηση σε συμμόρφωση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, έπειτα από προσφυγή της ΟΜΕ – ΕΥΔΑΠ στο ανώτατο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This