900.000 εξώδικα στέλνει η ΔΕΗ!

Must Read

Εξώδικα σε σχεδόν 900.000 καταναλωτές που χρωστούν στην ΔΕΗ 1 δισ. ευρώ, ετοιμάζεται να στείλει η διοίκηση της εταιρείας. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη στόχος της εταιρείας είναι να εισπράξει όσα περισσότερα μπορεί από μικρούς και μεγάλους πελάτες ακόμη και από αυτούς που άλλαξαν πάροχο.

Σήμερα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τη χορήγηση δανείου από την Παρευξείνια Τράπεζα είναι να γίνει ένας διαγωνισμός εντός του Ιουλίου ώστε η εταιρεία να προσλάβει εργολαβικούς εργαζόμενους (40 τον αριθμό), οι οποίοι θα εκπαιδευτούν και θα κληθούν να προετοιμάσουν τους φακέλους των οφειλών ανά νομό.

Η ΔΕΗ παράλληλα σκοπεύει να  απευθυνθεί σε δικηγορικά γραφεία, έναν για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έναν για την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα και έναν για τα νησιά, προκειμένου να αναλάβει την είσπραξη των οφειλομένων.

«Θα αποσταλούν σε όλους εξώδικα. Χρειάζεται μεγάλος μηχανισμός και συγκεκριμένη μέθοδος. Διαφορετικά δεν θα πετύχουμε», τόνισε ο κ. Παναγιωτάκης προσθέτοντας ότι το όφελος για την εταιρεία θα είναι διπλό, αφενός θα εισπραχθούν κάποια ποσά και αφετέρου θα γίνει εκκαθάριση του πελατολογίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This