Τρίτη 15/6/2021

900.000 εξώδικα στέλνει η ΔΕΗ!

Εξώδικα σε σχεδόν 900.000 καταναλωτές που χρωστούν στην ΔΕΗ 1 δισ. ευρώ, ετοιμάζεται να στείλει η διοίκηση της εταιρείας. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη στόχος της εταιρείας είναι να εισπράξει όσα περισσότερα μπορεί από μικρούς και μεγάλους πελάτες ακόμη και από αυτούς που άλλαξαν πάροχο.

Σήμερα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τη χορήγηση δανείου από την Παρευξείνια Τράπεζα είναι να γίνει ένας διαγωνισμός εντός του Ιουλίου ώστε η εταιρεία να προσλάβει εργολαβικούς εργαζόμενους (40 τον αριθμό), οι οποίοι θα εκπαιδευτούν και θα κληθούν να προετοιμάσουν τους φακέλους των οφειλών ανά νομό.

Η ΔΕΗ παράλληλα σκοπεύει να  απευθυνθεί σε δικηγορικά γραφεία, έναν για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έναν για την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα και έναν για τα νησιά, προκειμένου να αναλάβει την είσπραξη των οφειλομένων.

«Θα αποσταλούν σε όλους εξώδικα. Χρειάζεται μεγάλος μηχανισμός και συγκεκριμένη μέθοδος. Διαφορετικά δεν θα πετύχουμε», τόνισε ο κ. Παναγιωτάκης προσθέτοντας ότι το όφελος για την εταιρεία θα είναι διπλό, αφενός θα εισπραχθούν κάποια ποσά και αφετέρου θα γίνει εκκαθάριση του πελατολογίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ