Πυρετώδεις προετοιμασίες για την 87η ΔΕΘ – Τιμώμενη χώρα η Βουλγαρία

Must Read

Σε ρυθμούς ΔΕΘ κινείται ήδη η Θεσσαλονίκη που φέτος θα διαρκέσει από τις 9-17 Σεπτεμβρίου, με τα εγκαίνια να γίνονται το ερχόμενο Σάββατο.

Στην 87η διοργάνωσή της, η ΔΕΘ με 1.500 εκθέτες από 19 χώρες, σε 17 περίπτερα και υπαίθριους εκθεσιακούς χώρους αναμένεται να παρουσιάσει τις νέες προτάσεις της αγοράς σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, ενέργειας, εκπαίδευσης, νεοφυών επιχειρήσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και να προσελκύσει πάνω από 200.000 επισκέπτες.

Φέτος φιλοξενείται ως τιμώμενη χώρα η Βουλγαρία, η γειτονική χώρα με την οποία η Ελλάδα συνδέεται με φιλικούς δεσμούς πολλών δεκαετιών και δίνει το «παρών» στις διοργανώσεις της ΔΕΘ από το 1926 ανελλιπώς, ενώ συμμετέχει και σε αρκετές κλαδικές εκθέσεις της HELEXPO.

Ακόμη, η Βουλγαρία είναι ένας τόπος που παρέχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη καινοτομιών σε διάφορους τομείς, αλλά κυρίως στον τομέα της ψηφιοποίησης και της πράσινης οικονομίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, των λύσεων χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (fintech), της άμυνας, της διαστημικής πολιτικής και άλλων. Η Βουλγαρία είναι περιφερειακός ηγέτης στην δημιουργία οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία για το 2022, η χώρα ηγείται στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με πάνω από 1.600 νεοφυείς επιχειρήσεις.

Η 87η ΔΕΘ θα αναδείξει παράλληλα και τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, με πλήθος θεματικών αφιερωμάτων, εκδηλώσεων και συναυλιών που θα προσελκύσουν, όπως κάθε χρόνο, το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών.

Τέλος, για πρώτη φορά φέτος, η ΔΕΘ δίνει τη δυνατότητα μιας ειδικής εφαρμογής στο κινητό, ώστε ο επισκέπτης να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή σε ποιο σημείο ακριβώς βρίσκεται και ποια περίπτερα είναι γύρω του, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο και δωρεάν Ίντερνετ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This