Εργαζόμενοι μέχρι τα βαθειά γεράματα οι συνταξιούχοι

Must Read

Οι συνταξιούχοι παππούδες της οικογένειας, δεν έχουν μόνο τον εαυτό τους να συντηρήσουν με τις πενιχρές συντάξεις, αλλά και την υπόλοιπη οικογένεια, που συνήθως αποτελείται από άνεργα ή υποαπασχολούμενα τέκνα και εγγόνια.

    • Γράφει ο Νίκος Τσιαμτσίκας

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε κατάργηση ή σοβαρή περικοπή της Εισφοράς Αλληλεγγύης για τους συνταξιούχους που ροκανίζει τις βασικές συντάξεις, ωστόσο αυτό, αποτελεί ακόμη μια υπόσχεση και τίποτε άλλο. Απ’ Οκτώβριο και βλέπουμε, λένε πάλι απ το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

@newsbreakgr

Εργαζόμενοι μέχρι τα βαθειά γεράματα οι συνταξιούχοι #newsbreak #newsbreakgr #nikostsiamtsikas #syntaxiouxoi #sintaxis #syntaxeis #sintaxiouxos #kalathi

♬ original sound – newsbreak – newsbreak

Με τις συνεχείς περικοπές που έχουν υποστεί οι συντάξεις την εποχή των μνημονίων, οι οποίες παγιώθηκαν και ουδέποτε αναπληρώθηκαν, η βόλτα στο Σούπερ Μάρκετ, αποτελεί άγος για τους περισσότερους συνταξιούχους, οι οποίοι πλήττονται όσο κανένας άλλος από την ακρίβεια.

Σε κάθε περίπτωση, οι συνταξιούχοι οδηγούνται στην εναλλακτική να εργάζονται μέχρι τις τελευταίες ώρες της ζωής τους, γι’ αυτό άλλωστε ετοιμάζεται στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου εργασίας και ευνοϊκότερο «πέναλτι», για τους εργαζόμενους συνταξιούχους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This