Έως και 1,60 ευρώ ανά λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης – Η ζοφερή πρόβλεψη για τον χειμώνα

«Έχουν υπερκέρδη. Θα πρέπει να κάνουν κάτι»

Must Read

Η εμμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην διατήρηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα προοιωνίζεται έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα για τα ελληνικά νοικοκυριά, που ταλανίζονται από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια.

Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης καθώς η τιμή των καυσίμων παραμένει στα ύψη. Η πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στο Open για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης: «Υποθετικά πάνω από 1,50. Μπορεί να παίξει πάνω από 1,58-1,60 ανάλογα».

«Πέρσι περιμέναμε να φτάσει στο 1,55-1,56 ευρώ και τελευταία στιγμή δόθηκε επιδότηση από τα διυλιστήρια, εγώ προτείνω πάλι να γίνει κάτι τέτοιο, και έφτασε μέχρι το 1,20 ευρώ» εξήγησε η κ. Ζάγκα και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να γίνει και φέτος το ίδιο. Να πούμε κάτι, και ας τους στεναχωρήσουμε. Έχουν υπερκέρδη. Θα πρέπει να κάνουν κάτι».

«Η Κύπρος παίρνει από εμάς και πουλάει πολύ φθηνά. Γιατί έχει μειώσει τον φόρο και τον ΦΠΑ. Επί του παρόντος η κυβέρνηση δεν το σκέφτεται να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης» τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This