Τι πρέπει να κάνουν όσοι κληρώθηκαν στα προγράμματα Κοινωνικού – Ιαματικού Τουρισμού

Must Read

Από την Τετάρτη 10 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμες σε όσους έχουν κληρωθεί, οι παροχές των προγραμμάτων της ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2019.

Η κλήρωση ανάδειξης των δικαιούχων για τον Κοινωνικό – Ιαματικό Τουρισμό, για το εκδρομικό πρόγραμμα, τα δωρεάν εισιτήρια θεάτρου και τα δωρεάν βιβλία από τον Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ, ολοκληρώθηκε επιτυχώς, σύμφωνα με την διοίκηση του Οργανισμού. Τα ονόματα των κληρωθέντων και οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεων (παρόχων) για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ στο πεδίο Αγροτική Εστία- Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (opeka.gr).

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας πρέπει να κάνουν έγκαιρα κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους, το οποίο πρέπει να τους στείλει απαραιτήτως την επιβεβαίωση κράτησης (voucher) μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Καταχώρηση κράτησης δωματίου». Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ (opeka.gr).

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των Δελτίων από τους κληρωθέντες των προγραμμάτων Κοινωνικού-Ιαματικού Τουρισμού, εκδρομικού και εισιτήριων θεάτρου είναι η 6η Σεπτεμβρίου 2019. Ειδικά για το πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων οι κληρωθέντες μπορούν να προσέρχονται απευθείας στα Βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ μέχρι 30/09/2019.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This